Blog navigation

Laatste berichten

Blog tags

Laatste berichten

 • Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  36 Views Liked

  Je kent het wel, je Jura machine geeft weer eens aan dat het tijd is om te reinigen. Hier heb je eigenlijk helemaal geen zin in.... Maar wist je dat het wel heel belangrijk is?! Hieronder lees je waarom het zo belangrijk is en hope het stap voor stap moet.

  Lees meer..
 • Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  84 Views Liked

  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem? Ten eerste, wat is een tamper nou precies? Een tamper is een ronde handgreep met een ronde, zware schijf eronder. Hiermee druk je de gemalen koffie in je portafilter aan. Het woord tamper heeft als oorsprong het Engelse: ‘to tamp’, wat aandrukken betekent. Kort samengevat: een tamper is een tool waarmee je de koffie in het portafilter aandrukt. Op onze website staan verschillende tampers en tamperaccesoires, die er erg goed uit zien en ook nog eens...

  Lees meer..
 • Is rooibos thee gezond?
  Is rooibos thee gezond?
  652 Views Liked

  Is rooibos thee gezond? In Nederland drinken we heel veel thee, maar we willen ook gezonder gaan leven. We hebben verschillende theesoorten die gezond zijn zoals groene- en zwarte thee, maar hoe zit het met rooibosthee? Rooibosthee is een thee waar de meeste mensen wel van houden, maar is het eigenlijk een gezonde thee?

  Lees meer..
 • Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  182 Views Liked

  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine? In deze blog kom je alles te weten over welke melk je het beste kan gebruiken in je koffiemachine, want de melk die je gebruikt heeft invloed op de smaak van je koffie. Er is speciale melk op de markt voor uw koffie, maar de kwaliteit van je melk heeft ook invloed op de smaak.

  Lees meer..
 • Welke koffiemachine past bij mij?
  Welke koffiemachine past bij mij?
  148 Views Liked

  Welke koffiemachine past bij mij? In dit artikel bespreken wij de voor- en nadelen van elke soort machine, zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

  Lees meer..
 • De verschillende soorten koffie
  De verschillende soorten koffie
  179 Views Liked

  De verschillende soorten koffie Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet bestellen bij die hippe koffiebar!

  Lees meer..
 • La via del Tè
  La via del Tè
  147 Views Liked

  La via del Tè Heeft u onze thee wel eens geproefd? Dan weet u precies waar wij het over hebben. Thee zoals geen andere thee smaakt, zo puur en tegelijkertijd een explosie aan smaken. Iedereen is het erover eens, geen thee smaakt zo goed als die van La via del Tè. Maar wat is La via del Tè voor een bedrijf en hoe komt het dat hun thee smaken waren kampioenen zijn?

  Lees meer..
 • De gouden medailles van Costadoro
  De gouden medailles van Costadoro
  104 Views Liked

  De gouden medailles van Costadoro Zoals u weet bieden wij kampioenen onder de koffie's aan! Vind hier uit welke melanges dat zijn.

  Lees meer..
 • De waarde van onze certificaten voor consumenten en producenten
  De waarde van onze certificaten voor consumenten en producenten
  101 Views Liked

  De waarde van de certificaten Al die certificaten en logo's bijproducten.. Geen idee wat ze betekenen, maar het zal dan wel goed zijn toch? Leer hier alles over wat certificaten inhouden voor jou en voor de producten!

  Lees meer..
 • Moeiteloos de perfecte melkschuim!
  Moeiteloos de perfecte melkschuim!
  53 Views Liked

  De perfecte melkschim maken Drink jij ook graag cappuccino en latte macchiato? ondervind niet langer problemen met het maken van je melkschuim, lees verder!

  Lees meer..
 • De wereld van de enkelvoudige koffie
  De wereld van de enkelvoudige koffie
  51 Views Liked

  De wereld van de enkelvoudige koffie De koffie cups, pads en points zijn helemaal van nu, natuurlijk heeft Koffie Loods ook een ruim assoriment aan deze producten. Lees verder voor alle informatie!

  Lees meer..
 • Een duurzame verpakking om je favoriete koffiebonen!
  Een duurzame verpakking om je favoriete koffiebonen!
  45 Views Liked

  Een duurzame verpakking om je favoriete koffiebonen! Je wilt natuurlijk je favoriete koffiebonen gebruiken voor de dagelijkse kopje koffie, een pluspunt is dat de verpakking van deze bonen erg duurzaam zijn! Dat maakt je kopje koffie nog lekkerder....

  Lees meer..
Showing 1 to 12 of 41 (4 Pages)