Blog navigation

Laatste berichten

Laatste berichten

 • De Jura Z10
  De Jura Z10
  68 Views Liked

  De Jura Z10, Een volautomatische koffiemachine die hot en cold drinks bereid. Dit is een van de eerste volautomatische koffiemachines die ook cold drinks kan bereiden. 

  Lees meer..
 • De JURA ENA serie
  De JURA ENA serie
  154 Views Liked

  In deze blog vertellen wij u alles over de prachtige Jura ENA 4 en ENA 8!

  Lees meer..
 • De gloednieuwe Jura E4
  De gloednieuwe Jura E4
  1189 Views Liked

  De nieuwe Jura E4 is uit! In dit artikel gaan we verder in op alle ins en outs van de Jura E4.

  Lees meer..
 • Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  630 Views Liked

  Je kent het wel, je Jura machine geeft weer eens aan dat het tijd is om te reinigen. Hier heb je eigenlijk helemaal geen zin in.... Maar wist je dat het wel heel belangrijk is?! Hieronder lees je waarom het zo belangrijk is en hope het stap voor stap moet.

  Lees meer..
 • Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  264 Views Liked

  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem? Ten eerste, wat is een tamper nou precies? Een tamper is een ronde handgreep met een ronde, zware schijf eronder. Hiermee druk je de gemalen koffie in je portafilter aan. Het woord tamper heeft als oorsprong het Engelse: ‘to tamp’, wat aandrukken betekent. Kort samengevat: een tamper is een tool waarmee je de koffie in het portafilter aandrukt. Op onze website staan verschillende tampers en tamperaccesoires, die er erg goed uit zien en ook nog eens...

  Lees meer..
 • Is rooibos thee gezond?
  Is rooibos thee gezond?
  1688 Views Liked

  Is rooibos thee gezond? In Nederland drinken we heel veel thee, maar we willen ook gezonder gaan leven. We hebben verschillende theesoorten die gezond zijn zoals groene- en zwarte thee, maar hoe zit het met rooibosthee? Rooibosthee is een thee waar de meeste mensen wel van houden, maar is het eigenlijk een gezonde thee?

  Lees meer..
 • Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  434 Views Liked

  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine? In deze blog kom je alles te weten over welke melk je het beste kan gebruiken in je koffiemachine, want de melk die je gebruikt heeft invloed op de smaak van je koffie. Er is speciale melk op de markt voor uw koffie, maar de kwaliteit van je melk heeft ook invloed op de smaak.

  Lees meer..
 • Welke koffiemachine past bij mij?
  Welke koffiemachine past bij mij?
  355 Views Liked

  Welke koffiemachine past bij mij? In dit artikel bespreken wij de voor- en nadelen van elke soort machine, zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

  Lees meer..
 • De verschillende soorten koffie
  De verschillende soorten koffie
  446 Views Liked

  De verschillende soorten koffie Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet bestellen bij die hippe koffiebar!

  Lees meer..
 • La via del Tè
  La via del Tè
  372 Views Liked

  La via del Tè Heeft u onze thee wel eens geproefd? Dan weet u precies waar wij het over hebben. Thee zoals geen andere thee smaakt, zo puur en tegelijkertijd een explosie aan smaken. Iedereen is het erover eens, geen thee smaakt zo goed als die van La via del Tè. Maar wat is La via del Tè voor een bedrijf en hoe komt het dat hun thee smaken waren kampioenen zijn?

  Lees meer..
 • De gouden medailles van Costadoro
  De gouden medailles van Costadoro
  217 Views Liked

  De gouden medailles van Costadoro Zoals u weet bieden wij kampioenen onder de koffie's aan! Vind hier uit welke melanges dat zijn.

  Lees meer..
 • De waarde van onze certificaten voor consumenten en producenten
  De waarde van onze certificaten voor consumenten en producenten
  181 Views Liked

  De waarde van de certificaten Al die certificaten en logo's bijproducten.. Geen idee wat ze betekenen, maar het zal dan wel goed zijn toch? Leer hier alles over wat certificaten inhouden voor jou en voor de producten!

  Lees meer..
Showing 1 to 12 of 44 (4 Pages)