Blog navigation

Laatste berichten

Posted in : "2020 - mei"

 • Is koffie en thee goed voor de gezondheid?
  Is koffie en thee goed voor de gezondheid?
  625 Views Liked

  Is koffie en thee goed voor de gezondheid? Ben jij een echte theeleut? Of heeft koffie jouw voorkeur? Misschien vind je beide wel lekker, maar is het eigenlijk wel zo gezond?

  Lees meer..
 • De voordelen van losse thee
  De voordelen van losse thee
  607 Views Liked

  De voordelen van losse thee Kun jij nooit een keuze maken tussen het kopen van losse thee en theezakjes? Denk je dat het teveel moeite is? Of zie jij zelfs helemaal geen voordelen in het consumeren van losse thee? Sla dit artikel dan niet over! Hierin zal worden beschreven waarom dit juist een betere keuze is dan theezakjes.

  Lees meer..
 • Ontdek onze Palombini koffiebonen!
  Ontdek onze Palombini koffiebonen!
  664 Views Liked

  Ontdek onze Palombini koffiebonen! Ben jij benieuwd hoe Palombini is onstaan? Lees dan verder!

  Lees meer..
 • Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie?
  Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie?
  3510 Views Liked

  Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie? Ondanks dat er vaak wordt gedacht dat 'koffie gewoon koffie is' is niets minder waar. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de smaak, zo is er dus ook een opmerkzaam verschil tussen verse koffiebonen en gemalen koffie.

  Lees meer..
 • Hoe maak je een koffiemolen schoon?
  Hoe maak je een koffiemolen schoon?
  2553 Views Liked

  Hoe maak je een koffiemolen schoon? Welke koffiemolen je ook aanschaft, je zult hem toch echt moeten schoonmaken. Je wilt goede kwaliteit koffie blijven drinken en een goede verzorging van de koffiebonenmaler hoort daarbij. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de koffiemolen helemaal niet schoon te maken, maar dan loop je wel het risico dat de koffie niet meer zo lekker is als anders of dat de molen zelfs stuk gaat.

  Lees meer..
 • Hoe verwijder je thee-aanslag?
  Hoe verwijder je thee-aanslag?
  3081 Views Liked

  Hoe verwijder je thee-aanslag? We kennen het allemaal, de bruine aanslag die achterblijft in een theekopje of theepot. Heel smakelijk ziet het er niet uit, maar dat betekent niet meteen dat het slechte gevolgen heeft voor de gezondheid.

  Lees meer..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)