Blog navigation

Laatste berichten

Posted in : "2021 - maart"

 • Welke koffiemachine past bij mij?
  Welke koffiemachine past bij mij?
  1685 Views Liked

  Welke koffiemachine past bij mij? In dit artikel bespreken wij de voor- en nadelen van elke soort machine, zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

  Lees meer..
 • De verschillende soorten koffie
  De verschillende soorten koffie
  2033 Views Liked

  De verschillende soorten koffie Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet bestellen bij die hippe koffiebar!

  Lees meer..
 • La via del Tè
  La via del Tè
  1081 Views Liked

  La via del Tè Heeft u onze thee wel eens geproefd? Dan weet u precies waar wij het over hebben. Thee zoals geen andere thee smaakt, zo puur en tegelijkertijd een explosie aan smaken. Iedereen is het erover eens, geen thee smaakt zo goed als die van La via del Tè. Maar wat is La via del Tè voor een bedrijf en hoe komt het dat hun thee smaken waren kampioenen zijn?

  Lees meer..
 • Moeiteloos het perfecte melkschuim!
  Moeiteloos het perfecte melkschuim!
  476 Views Liked

  De perfecte melkschim maken Drink jij ook graag cappuccino en latte macchiato? ondervind niet langer problemen met het maken van je melkschuim, lees verder!

  Lees meer..
 • De wereld van de enkelvoudige koffie
  De wereld van de enkelvoudige koffie
  687 Views Liked

  De wereld van de enkelvoudige koffie De koffie cups, pads en points zijn helemaal van nu, natuurlijk heeft Koffie Loods ook een ruim assoriment aan deze producten. Lees verder voor alle informatie!

  Lees meer..
 • Zelf een thee cadeau samenstellen
  Zelf een thee cadeau samenstellen
  398 Views Liked

  Zelf een thee cadeau samenstellen Je kent het wel, je moet weer op verjaardag bij een vriend of vriendin. Je komt weer in die stress terecht omdat je ècht geen idee hebt wat je moet kopen. Je wilt graag iets origineels kopen, iets praktisch en hij/zij moet het ook nog leuk vinden. Is je vriend of vriendin een echte theeleut? Dan is die stress is nu voorbij. Koop een thee cadeau voor hem/haar. Het is origineel, praktisch en laten we even eerlijk zijn, wie vindt dat nou niet leuk om te krijgen?

  Lees meer..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)