Nivona Koffiemachines
Nivona 795 Gratis Proefpakket 95,- -

Nivona 795 Gratis...

Prijs € 899,00 € 799,00 U bespaart 11 %
Op voorraad
Speciale aanbieding! U ontvangt de Nivona 795 Cafe Romatica espressomachine met:   een gratis  koffiebonen proefpakket Goudenkust     een...

nivona-koffiemachine-cube.png

Alles over Nivona

Nivona is een Zwitserse merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige volautomatische espressomachines en koffiezetapparaten. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op kwaliteit, services en innovatie. 

 

Populaire modellen

 

Nivona 799                                              Nivona 796                                               Nivona 820

De Nivona CafeRomatica 799 biedt extra functionaliteit voor wie van comfort en gemak houdt bij het bereiden van koffie.

De Nivona 796 heeft een Pre-brewing systeem, hierdoor wordt de gemalen koffie voor bevochtigd voordat het eigenlijke brouwproces begint, waardoor de extractie van smaken verbeterd voor een vollere koffiesmaak.

De Cappuccino Connoisseur-functie biedt de mogelijkheid om de volgorde van melk en koffie aan te passen, zodat je de perfecte cappuccino kunt maken zoals jij het lekker vindt

 

Meer weten over Nivona?

Nivona staat bekend om zijn compromisloze focus op kwaliteit en duurzaamheid in elk aspect van zijn producten. Dit vertaalt zich in zorgvuldig geselecteerde materialen en strenge kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. De kwaliteitsnormen van Nivona worden ondersteund door uitgebreide testprocedures en certificeringen om ervoor te zorgen dat elk apparaat voldoet aan de hoogste industrienormen. Dit resulteert in betrouwbare en duurzame koffiezetoplossingen die lang meegaan. Nivona streeft ernaar om duurzame producten te leveren die niet alleen lang meegaan, maar ook milieuvriendelijk zijn. Door te investeren in energie-efficiënte technologieën en het gebruik van recyclebare materialen, draagt Nivona bij aan een duurzamere toekomst.

 

Recht op fabrieksgarantie via Koffie Loods Nederland

Koffie loods is een geautoriseerde dealer van Nivona koffiemachines, zodat jij recht hebt op fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat we de eerste 12 maanden altijd een passende oplossingen vinden, mocht er iets aan de hand zijn met jouw apparaat. Wel zo fijn.

Hoogwaardige conische molen

Nivona volautomatische koffiemachines staan bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van hun onderdelen. Zo is de conische molen, gemaakt van gehard staal, een uitstekend voorbeeld. Dit zorgt voor een consistente maling, geschikt voor elke soort koffieboon.

 

15 bar pompdruk

Hier is een klein geheim: de maximale druk is 15 bar, en alle NIVONA volautomaten kunnen dit bereiken. Maar voor het zetten van koffie gaat het niet om de hoogste druk, maar om de juiste druk voor elk specifiek recept. Voor een goede espresso heb je bijvoorbeeld veel minder dan 15 bar nodig. Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen deze druk nauwkeurig aanpassen.

 

 

 Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Wij streven naar gebruiksgemak, ook als het gaat om het onderhoud van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's maken het ontkalken en reinigen eenvoudig en efficiënt. Met minimale inspanning geniet u van een perfect gereinigde NIVONA.

ECO-modus/0-watt-modus

Energiebesparing staat centraal: de ECO-modus activeert wanneer de NIVONA niet in gebruik is en verlaagt de temperatuur van het thermoblok, wat het stroomverbruik vermindert. Daarnaast kunt u de NIVONA instellen om na een bepaalde tijd volledig uit te schakelen, waardoor er helemaal geen stroom meer wordt verbruikt.

Instelbare slijpgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!