Blog navigation

Laatste berichten

Popular posts

 • De gloednieuwe Jura E4
  De gloednieuwe Jura E4
  8469 Views Liked

  De nieuwe Jura E4 is uit! In dit artikel gaan we verder in op alle ins en outs van de Jura E4.

  Lees meer..
 • Is rooibos thee gezond?
  Is rooibos thee gezond?
  5668 Views Liked

  Is rooibos thee gezond? In Nederland drinken we heel veel thee, maar we willen ook gezonder gaan leven. We hebben verschillende theesoorten die gezond zijn zoals groene- en zwarte thee, maar hoe zit het met rooibosthee? Rooibosthee is een thee waar de meeste mensen wel van houden, maar is het eigenlijk een gezonde thee?

  Lees meer..
 • De Jura Z10
  De Jura Z10
  5472 Views Liked

  De Jura Z10, Een volautomatische koffiemachine die hot en cold drinks bereid. Dit is een van de eerste volautomatische koffiemachines die ook cold drinks kan bereiden. 

  Lees meer..
 • Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  3608 Views Liked

  Je kent het wel, je Jura machine geeft weer eens aan dat het tijd is om te reinigen. Hier heb je eigenlijk helemaal geen zin in.... Maar wist je dat het wel heel belangrijk is?! Hieronder lees je waarom het zo belangrijk is en hope het stap voor stap moet.

  Lees meer..
 • Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  3437 Views Liked

  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine? In deze blog kom je alles te weten over welke melk je het beste kan gebruiken in je koffiemachine, want de melk die je gebruikt heeft invloed op de smaak van je koffie. Er is speciale melk op de markt voor uw koffie, maar de kwaliteit van je melk heeft ook invloed op de smaak.

  Lees meer..
 • De JURA ENA serie
  De JURA ENA serie
  2917 Views Liked

  In deze blog vertellen wij u alles over de prachtige Jura ENA 4 en ENA 8!

  Lees meer..
 • Hoe wordt koffiemelk gemaakt?
  Hoe wordt koffiemelk gemaakt?
  2169 Views Liked

  Hoe wordt koffiemelk gemaakt? Of je nu graag melk in de koffie hebt of de koffie liever zwart drinkt, koffiemelk kennen we allemaal. De meeste mensen drinken het in de koffie om het iets minder bitter te maken. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen koffiemelk en gewone melk?

  Lees meer..
 • De nieuwste JURA J8
  De nieuwste JURA J8
  1709 Views Liked

  De nieuwste JURA J8 en GIGA 10 JURA heeft onlangs de J8 en de JURA Giga 10 geïntroduceerd. JURA staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit koffiemachines en het bedrijf blijft zich doorontwikkelen. De JURA koffie-volautomaten staan garant voor de beste kwaliteit koffie. Bovendien zijn de apparaten eenvoudig te bedienen en dankzij het strakke design zijn ze een waardevolle toevoeging op je aanrecht. 

  Lees meer..
 • De verschillende soorten koffie
  De verschillende soorten koffie
  1675 Views Liked

  De verschillende soorten koffie Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet bestellen bij die hippe koffiebar!

  Lees meer..
 • Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  1388 Views Liked

  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem? Ten eerste, wat is een tamper nou precies? Een tamper is een ronde handgreep met een ronde, zware schijf eronder. Hiermee druk je de gemalen koffie in je portafilter aan. Het woord tamper heeft als oorsprong het Engelse: ‘to tamp’, wat aandrukken betekent. Kort samengevat: een tamper is een tool waarmee je de koffie in het portafilter aandrukt. Op onze website staan verschillende tampers en tamperaccesoires, die er erg goed uit zien en ook nog eens...

  Lees meer..
 • Hoe maak je een koffiemolen schoon?
  Hoe maak je een koffiemolen schoon?
  1307 Views Liked

  Hoe maak je een koffiemolen schoon? Welke koffiemolen je ook aanschaft, je zult hem toch echt moeten schoonmaken. Je wilt goede kwaliteit koffie blijven drinken en een goede verzorging van de koffiebonenmaler hoort daarbij. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de koffiemolen helemaal niet schoon te maken, maar dan loop je wel het risico dat de koffie niet meer zo lekker is als anders of dat de molen zelfs stuk gaat.

  Lees meer..
 • Waar kan je een koffiemolen nog meer voor gebruiken?
  Waar kan je een koffiemolen nog meer voor gebruiken?
  1265 Views Liked

  Waar kan je een koffiemolen nog meer voor gebruiken? Er zou van alles gemaald kunnen worden in je koffiemolen, maar is dat wel zo verstandig? Lees verder voor de do's en don'ts!   

  Lees meer..
Showing 1 to 12 of 48 (4 Pages)