Blog navigation

Laatste berichten

Popular posts

 • De gloednieuwe Jura E4
  De gloednieuwe Jura E4
  12895 Views Liked

  De nieuwe Jura E4 is uit! In dit artikel gaan we verder in op alle ins en outs van de Jura E4.

  Lees meer..
 • De Jura Z10
  De Jura Z10
  8914 Views Liked

  De Jura Z10, Een volautomatische koffiemachine die hot en cold drinks bereid. Dit is een van de eerste volautomatische koffiemachines die ook cold drinks kan bereiden. 

  Lees meer..
 • Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  8554 Views Liked

  Het is weer tijd om je Jura koffiemachine te reinigen. Maar wat is nou de juiste manier, en welke producten zijn nou waar voor bedoeld. In dit blog leggen we het je allemaal uit. We hebben voor een heel stappenplan voor je, en een hoop video's die het voor jou duidelijk maken hoe je je koffiemachine nou perfect schoonmaakt. Zodat de machine zolang mogelijk mee gaat.   Je kent het wel, je Jura machine geeft weer eens aan dat het tijd is om te reinigen. Hier heb je eigenlijk helemaal geen...

  Lees meer..
 • Is rooibos thee gezond?
  Is rooibos thee gezond?
  7543 Views Liked

  Is rooibos thee gezond? In Nederland drinken we heel veel thee, maar we willen ook gezonder gaan leven. We hebben verschillende theesoorten die gezond zijn zoals groene- en zwarte thee, maar hoe zit het met rooibosthee? Rooibosthee is een thee waar de meeste mensen wel van houden, maar is het eigenlijk een gezonde thee?

  Lees meer..
 • Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  7193 Views Liked

  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine? In deze blog kom je alles te weten over welke melk je het beste kan gebruiken in je koffiemachine, want de melk die je gebruikt heeft invloed op de smaak van je koffie. Er is speciale melk op de markt voor uw koffie, maar de kwaliteit van je melk heeft ook invloed op de smaak.

  Lees meer..
 • De JURA ENA serie
  De JURA ENA serie
  4384 Views Liked

  In deze blog vertellen wij u alles over de prachtige Jura ENA 4 en ENA 8!

  Lees meer..
 • De nieuwste JURA J8
  De nieuwste JURA J8
  4154 Views Liked

  De nieuwste JURA J8 en GIGA 10 JURA heeft onlangs de J8 en de JURA Giga 10 geïntroduceerd. JURA staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit koffiemachines en het bedrijf blijft zich doorontwikkelen. De JURA koffie-volautomaten staan garant voor de beste kwaliteit koffie. Bovendien zijn de apparaten eenvoudig te bedienen en dankzij het strakke design zijn ze een waardevolle toevoeging op je aanrecht. 

  Lees meer..
 • Hoe wordt koffiemelk gemaakt?
  Hoe wordt koffiemelk gemaakt?
  3502 Views Liked

  Hoe wordt koffiemelk gemaakt? Of je nu graag melk in de koffie hebt of de koffie liever zwart drinkt, koffiemelk kennen we allemaal. De meeste mensen drinken het in de koffie om het iets minder bitter te maken. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen koffiemelk en gewone melk?

  Lees meer..
 • Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie?
  Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie?
  3300 Views Liked

  Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie? Ondanks dat er vaak wordt gedacht dat 'koffie gewoon koffie is' is niets minder waar. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de smaak, zo is er dus ook een opmerkzaam verschil tussen verse koffiebonen en gemalen koffie.

  Lees meer..
 • JURA S8 koffiemachine kopen?
  JURA S8 koffiemachine kopen?
  2806 Views Liked

  Ben jij een echte koffieliefhebber? En hecht je veel waarde aan de kwaliteit van jouw koffie? Dan is de aanschaf van de Jura S8 echt iets voor jouw! De koffiespecialiteiten die je met de jura S8 bereidt, zijn simpelweg niet te overtreffen. Vooral als je de koffiebonen van https://www.koffie-loods.nl/ gebruikt.

  Lees meer..
 • Hoe verwijder je thee-aanslag?
  Hoe verwijder je thee-aanslag?
  2697 Views Liked

  Hoe verwijder je thee-aanslag? We kennen het allemaal, de bruine aanslag die achterblijft in een theekopje of theepot. Heel smakelijk ziet het er niet uit, maar dat betekent niet meteen dat het slechte gevolgen heeft voor de gezondheid.

  Lees meer..
 • Hoe maak je een koffiemolen schoon?
  Hoe maak je een koffiemolen schoon?
  2442 Views Liked

  Hoe maak je een koffiemolen schoon? Welke koffiemolen je ook aanschaft, je zult hem toch echt moeten schoonmaken. Je wilt goede kwaliteit koffie blijven drinken en een goede verzorging van de koffiebonenmaler hoort daarbij. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de koffiemolen helemaal niet schoon te maken, maar dan loop je wel het risico dat de koffie niet meer zo lekker is als anders of dat de molen zelfs stuk gaat.

  Lees meer..
Showing 1 to 12 of 56 (5 Pages)