Blog navigation

Laatste berichten

Posted in: "2021"

 • De Jura Z10
  De Jura Z10
  8914 Views Liked

  De Jura Z10, Een volautomatische koffiemachine die hot en cold drinks bereid. Dit is een van de eerste volautomatische koffiemachines die ook cold drinks kan bereiden. 

  Lees meer..
 • De JURA ENA serie
  De JURA ENA serie
  4384 Views Liked

  In deze blog vertellen wij u alles over de prachtige Jura ENA 4 en ENA 8!

  Lees meer..
 • De gloednieuwe Jura E4
  De gloednieuwe Jura E4
  12894 Views Liked

  De nieuwe Jura E4 is uit! In dit artikel gaan we verder in op alle ins en outs van de Jura E4.

  Lees meer..
 • Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  8554 Views Liked

  Het is weer tijd om je Jura koffiemachine te reinigen. Maar wat is nou de juiste manier, en welke producten zijn nou waar voor bedoeld. In dit blog leggen we het je allemaal uit. We hebben voor een heel stappenplan voor je, en een hoop video's die het voor jou duidelijk maken hoe je je koffiemachine nou perfect schoonmaakt. Zodat de machine zolang mogelijk mee gaat.   Je kent het wel, je Jura machine geeft weer eens aan dat het tijd is om te reinigen. Hier heb je eigenlijk helemaal geen...

  Lees meer..
 • Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  1848 Views Liked

  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem? Ten eerste, wat is een tamper nou precies? Een tamper is een ronde handgreep met een ronde, zware schijf eronder. Hiermee druk je de gemalen koffie in je portafilter aan. Het woord tamper heeft als oorsprong het Engelse: ‘to tamp’, wat aandrukken betekent. Kort samengevat: een tamper is een tool waarmee je de koffie in het portafilter aandrukt. Op onze website staan verschillende tampers en tamperaccesoires, die er erg goed uit zien en ook nog eens...

  Lees meer..
 • Is rooibos thee gezond?
  Is rooibos thee gezond?
  7543 Views Liked

  Is rooibos thee gezond? In Nederland drinken we heel veel thee, maar we willen ook gezonder gaan leven. We hebben verschillende theesoorten die gezond zijn zoals groene- en zwarte thee, maar hoe zit het met rooibosthee? Rooibosthee is een thee waar de meeste mensen wel van houden, maar is het eigenlijk een gezonde thee?

  Lees meer..
 • Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  7192 Views Liked

  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine? In deze blog kom je alles te weten over welke melk je het beste kan gebruiken in je koffiemachine, want de melk die je gebruikt heeft invloed op de smaak van je koffie. Er is speciale melk op de markt voor uw koffie, maar de kwaliteit van je melk heeft ook invloed op de smaak.

  Lees meer..
 • Welke koffiemachine past bij mij?
  Welke koffiemachine past bij mij?
  1747 Views Liked

  Welke koffiemachine past bij mij? In dit artikel bespreken wij de voor- en nadelen van elke soort machine, zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

  Lees meer..
 • De verschillende soorten koffie
  De verschillende soorten koffie
  2074 Views Liked

  De verschillende soorten koffie Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet bestellen bij die hippe koffiebar!

  Lees meer..
 • La via del Tè
  La via del Tè
  1099 Views Liked

  La via del Tè Heeft u onze thee wel eens geproefd? Dan weet u precies waar wij het over hebben. Thee zoals geen andere thee smaakt, zo puur en tegelijkertijd een explosie aan smaken. Iedereen is het erover eens, geen thee smaakt zo goed als die van La via del Tè. Maar wat is La via del Tè voor een bedrijf en hoe komt het dat hun thee smaken waren kampioenen zijn?

  Lees meer..
 • Moeiteloos het perfecte melkschuim!
  Moeiteloos het perfecte melkschuim!
  490 Views Liked

  De perfecte melkschim maken Drink jij ook graag cappuccino en latte macchiato? ondervind niet langer problemen met het maken van je melkschuim, lees verder!

  Lees meer..
 • De wereld van de enkelvoudige koffie
  De wereld van de enkelvoudige koffie
  694 Views Liked

  De wereld van de enkelvoudige koffie De koffie cups, pads en points zijn helemaal van nu, natuurlijk heeft Koffie Loods ook een ruim assoriment aan deze producten. Lees verder voor alle informatie!

  Lees meer..
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)