Blog navigation

Laatste berichten

 • JURA S8 koffiemachine kopen?
  JURA S8 koffiemachine kopen?
  2647 Views Liked

  Ben jij een echte koffieliefhebber? En hecht je veel waarde aan de kwaliteit van jouw koffie? Dan is de aanschaf van de Jura S8 echt iets voor jouw! De koffiespecialiteiten die je met de jura S8 bereidt, zijn simpelweg niet te overtreffen. Vooral als je de koffiebonen van https://www.koffie-loods.nl/ gebruikt.

  Lees meer..
 • De nieuwste JURA J8
  De nieuwste JURA J8
  3970 Views Liked

  De nieuwste JURA J8 en GIGA 10 JURA heeft onlangs de J8 en de JURA Giga 10 geïntroduceerd. JURA staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit koffiemachines en het bedrijf blijft zich doorontwikkelen. De JURA koffie-volautomaten staan garant voor de beste kwaliteit koffie. Bovendien zijn de apparaten eenvoudig te bedienen en dankzij het strakke design zijn ze een waardevolle toevoeging op je aanrecht. 

  Lees meer..
 • Wat zijn de beste koffiebonen?
  Wat zijn de beste koffiebonen?
  2153 Views Liked

  Wil jij alles te weten komen over wat nou de beste koffiebonen zijn! Lees dan ons nieuwste blog en we leggen je alles uit! Veel lees plezier!

  Lees meer..
 • Specialty Coffee
  Specialty Coffee
  1912 Views Liked

  Welkom in de wereld van specialty coffee, waar alle koffie een mooi verhaal heeft. En vooral hier het verhaal achter het product een schitterend verhaal heeft. Ik wil u graag mee nemen in de verschillende soorten specialty coffee en de manier waarop deze gemaakt worden. En met hoeveel aandacht de bonen gemaakt gebrand en verkocht worden. 

  Lees meer..
 • De Jura Z10
  De Jura Z10
  8624 Views Liked

  De Jura Z10, Een volautomatische koffiemachine die hot en cold drinks bereid. Dit is een van de eerste volautomatische koffiemachines die ook cold drinks kan bereiden. 

  Lees meer..
 • De JURA ENA serie
  De JURA ENA serie
  4278 Views Liked

  In deze blog vertellen wij u alles over de prachtige Jura ENA 4 en ENA 8!

  Lees meer..
 • De gloednieuwe Jura E4
  De gloednieuwe Jura E4
  12512 Views Liked

  De nieuwe Jura E4 is uit! In dit artikel gaan we verder in op alle ins en outs van de Jura E4.

  Lees meer..
 • Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  Hoe maak je een Jura koffiemachine schoon?
  7943 Views Liked

  Het is weer tijd om je Jura koffiemachine te reinigen. Maar wat is nou de juiste manier, en welke producten zijn nou waar voor bedoeld. In dit blog leggen we het je allemaal uit. We hebben voor een heel stappenplan voor je, en een hoop video's die het voor jou duidelijk maken hoe je je koffiemachine nou perfect schoonmaakt. Zodat de machine zolang mogelijk mee gaat.   Je kent het wel, je Jura machine geeft weer eens aan dat het tijd is om te reinigen. Hier heb je eigenlijk helemaal geen...

  Lees meer..
 • Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem?
  1798 Views Liked

  Wat is een (s)tamper en hoe gebruik je hem? Ten eerste, wat is een tamper nou precies? Een tamper is een ronde handgreep met een ronde, zware schijf eronder. Hiermee druk je de gemalen koffie in je portafilter aan. Het woord tamper heeft als oorsprong het Engelse: ‘to tamp’, wat aandrukken betekent. Kort samengevat: een tamper is een tool waarmee je de koffie in het portafilter aandrukt. Op onze website staan verschillende tampers en tamperaccesoires, die er erg goed uit zien en ook nog eens...

  Lees meer..
 • Is rooibos thee gezond?
  Is rooibos thee gezond?
  7264 Views Liked

  Is rooibos thee gezond? In Nederland drinken we heel veel thee, maar we willen ook gezonder gaan leven. We hebben verschillende theesoorten die gezond zijn zoals groene- en zwarte thee, maar hoe zit het met rooibosthee? Rooibosthee is een thee waar de meeste mensen wel van houden, maar is het eigenlijk een gezonde thee?

  Lees meer..
 • Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine?
  6838 Views Liked

  Welke melk heeft u nodig voor uw Koffiemachine? In deze blog kom je alles te weten over welke melk je het beste kan gebruiken in je koffiemachine, want de melk die je gebruikt heeft invloed op de smaak van je koffie. Er is speciale melk op de markt voor uw koffie, maar de kwaliteit van je melk heeft ook invloed op de smaak.

  Lees meer..
 • Welke koffiemachine past bij mij?
  Welke koffiemachine past bij mij?
  1685 Views Liked

  Welke koffiemachine past bij mij? In dit artikel bespreken wij de voor- en nadelen van elke soort machine, zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

  Lees meer..
Showing 1 to 12 of 48 (4 Pages)