Theepotten Kopen? | Voor Losse Thee | Thee-Loods

Theepotten kopen? Met deze mooi gekleurde porseleinen theepotten annex theekoppen is het zetten van je favoriete losse thee geen kunst meer. Met hun bevallige ronde vormen zien ze er stijlvol en elegant uit en liggen ze bovendien heerlijk in je hand. Ze zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en hebben een chique matte afwerking. Ze zijn niet alleen leuk om thee uit te drinken, maar ook om thee in te serveren.

Theepotten

Bekijk ook onze video:

Gebruik 

Met de fraaie, opvallende potjes ben je in een keer klaar: het zijn theepotten en theekoppen ineen en ze hebben een eigen roestvrijstalen theefilter. Het filter is ruim, zodat je makkelijk thee kan toevoegen en de blaadjes alle ruimte hebben om zich te ontvouwen en hun heerlijke aroma’s af te geven. Dat is nu precies wat losse thee zo lekker maakt. Door het handige lipje is het filter moeiteloos uit de pot te halen zodra je thee getrokken is. Het porseleinen dekseltje houdt je thee intussen heerlijk warm. Een aanwinst voor je eigen keuken, maar ook een perfecte verrassing om aan iemand cadeau te geven. 

Opdienen

De bijzondere theepotjes zijn niet alleen handig als je voor jezelf een heerlijke kop verse thee wilt zetten, ze zijn ook superleuk om op een originele manier thee aan je gasten in op te dienen. Iedereen kan zijn eigen smaak losse thee uitkiezen, je schept het in een handomdraai in het bijbehorende filter. Even laten trekken en... genieten maar! Het praktische filter is na gebruik eenvoudig leeg te gooien en om te spoelen. Kies je een mooie kleur die past bij je interieur of neem je een vrolijke melange van verschillende kleuren?

Theepotten kopen

Maak je keuze uit een van onze prachtige theepotten in trendy kleuren.