Filters
Prijs

Theedoos

Je mooiste theesoorten bewaar je natuurlijk in zo'n sierlijke, originele theedoos van La Via del Tè. De luxe afgewerkte houten theedozen zijn verkrijgbaar in het wit of in het zwart en te vullen met zes of maar liefst twaalf heerlijke theesoorten. De theedozen zijn verreweg de mooiste manier om je theeën te bewaren, op te bergen en natuurlijk te presenteren. De thee bestel je er eenvoudig bij. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee. Lees meer Lees minder

Prachtige manier van presenteren

In de horeca kun je niet zonder zo'n esthetische theebox om je mooie theeën te presenteren. Ze geven iedere ruimte een stijlvolle sfeer. Hij staat prachtig in de ontbijtzaal, de lounge, het restaurant en zelfs in de spa. Maar ook thuis zal het voor je gasten een grote verrassing zijn als zij uit zo'n mooie theekist zelf een zakje mogen kiezen. De binnenzijde is voorzien van een stijlvolle gouden opdruk met het logo van La Via del Tè. De theedoos is bovendien voorzien van een handig deksel dat eenvoudig te openen is. 

Een theedoos vol aroma's

Vul deze schatkist met een variatie van theesoorten en verleid je gasten met de heerlijkste aroma's en smaken. La Via del Tè selecteert alleen de mooiste blaadjes voor haar thee en verpakt ze in chique katoenen zakjes die de smaak ervan volop tot hun recht laten komen. Dit prestigieuze theemerk zorgt er altijd voor dat theedrinken een feestje is. De theepotten, theekopjes en andere thee accessoires maken de theebeleving helemaal af. Bekijk ze allemaal in onze webshop.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen