Filters
Prijs

Theeblikken

De prachtige theeblikjes van La Via del Tè zijn een echte eyecatcher met hun sprankelende kleuren en chique uitstraling. Wil jij de smaak van jouw losse thee optimaal houden? Kies dan hieronder voor onze prachtige thee bewaarblikken. Profiteer nu ook van onze tijdelijke actie en bestel ze vandaag voor slechts €5,99 per stuk! Lees meer Lees minder

Bekijk ook onze video:

Optimaal behoud van geur en smaak

Thee blijft lang goed en kan eigenlijk vrijwel niet bederven. Als je het los in een zakje bewaard kan thee echter wel geur en smaak verliezen. Bovendien kan fel zonlicht de aroma’s van je thee aantasten. Om voor langere tijd optimaal van je thee te kunnen genieten, is het daarom belangrijk om je kostbare blaadjes goed afgesloten en donker te bewaren. De theeblikjes van La Via del Tè beschermen je thee op alle mogelijke manieren. Ze houden je thee vers en beschermen de kwetsbare blaadjes daarnaast tegen breken.

Blikjes voor je mooiste theeën

Of je nu van felle kleuren houdt of liever iets subtielere kiest, je zal zeker slagen gezien het uitgebreide assortiment. De fraaie, ronde theeblikken hebben een speciaal dekseltje dat je thee zo vers mogelijk houdt. Zo kun je je thee op aantrekkelijke manier voor langere tijd bewaren. Met het prachtige gouden logo erop stralen de blikjes luxe en allure uit. Daarnaast hebben ze op de voorkant een apart vakje om ze te labelen. Zo zie je eenvoudig welke thee je in welk blikje hebt gedaan. Je mooiste theeën verdienen het om in zo’n exclusief blikje van La Via del Tè bewaard te worden.

Welke kleur doet jouw hart sneller kloppen? Bestel hem snel!

Theeblikken actie!

Bestel nu je eigen kleur theeblik en vul deze geheel naar wens met losse thee! Na het aankopen van deze geweldige theeblikjes heb je mogelijkheid om de losse thee gewoon in een zakje na te bestellen, zodat jij jouw eigen theeblikje weer kunt afvullen.

Bekijk ons assortiment en stel u eigen theeblik samen.

Download ook onze theeblikken brochure (PDF)

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,4/10
Bekijk alle 9 beoordelingen