Thee Kopen? Ontdek Deze Heerlijke Smaken!

Liefhebbers van bijzondere theesoorten weten dat het drinken ervan een ware beleving is. Iedere slok van een pure en delicate thee brengt je in vervoering en geeft je een gelukzalig warm gevoel. Daarom verkopen wij theeën en thee accessoires van het prestigieuze Italiaanse merk La Via del Tè. Thee die niet alleen je smaakpapillen laat sidderen, maar ook een lust is voor het oog. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment en verwen jezelf of een dierbare met een van deze wereldwijd geroemde theeën.

Bekijk ook onze video:

Het verhaal van La Via del Tè

In Italië dronken mensen heel lang alleen maar koffie. Maar Alfredo Carrai had een immense fascinatie voor thee en ging met de oprichting van La Via del Tè een gedurfde uitdaging aan. Hij reisde de wereld over om de heerlijkste theeën te ontdekken, gemaakt van de mooiste theeblaadjes en de beste oogsten. Hij introduceerde de theeën al in 1961 in Italië en zijn passie en gedrevenheid werden beloond. La Via del Tè is tegenwoordig razend geliefd onder theeliefhebbers en is te vinden in de allerbeste restaurants, warenhuizen en delicatessenzaken ter wereld. Dit familiebedrijf staat voor vakmanschap.

Verschillende soorten thee

Na water is thee de meest gedronken drank ter wereld. Het verschil in smaak en kwaliteit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het klimaat, de ligging van de theeplantage en de manier van verwerken. De mooiste kwaliteit thee krijg je van het plukken van een knop en de eerste twee blaadjes. Een intensief en zorgvuldig proces. Bij de Thee-loods verkopen we voor ieders smaak de meest prachtige theesoorten. Of je nu van zwart, wit of groen houdt of juist van gearomatiseerde thee. Of je nu kiest voor delicate Pu Erh thee, volle jasmijn parels of heerlijke Tisane kruidenmelanges. Onze verpakte thee zit met 20 stuks per doosje in mooie katoenen theezakjes. Onze losse thee is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden of in de meest kleurrijke bewaar- of geschenkverpakkingen.

Thee en gezondheid

Thee is een populaire drank vanwege zijn combinatie van weldadige eigenschappen en heerlijke smaak. Uit onderzoeken blijkt dat het drinken van thee onder andere een hoge bloeddruk en de kans op een beroerte kan verminderen. Daarnaast kan thee het LDL-cholesterol verlagen en daarmee de kans op hart- en vaatziekten verkleinen. Thee houdt je jong en bevat vele positieve ingrediënten voor een goede gezondheid. Bovenal is thee verwarmend voor je lichaam en geest. En ook in Nederland staat thee niet voor niets in de schijf van vijf. Liever drie dagen zonder eten dan een dag zonder thee, zegt men in China.