Filters
Prijs

Thee geschenkset

Thee geschenkset kopen doet u bij de Thee-loods. Verwen uzelf of geef de thee geschenkset aan iemand cadeau! Wij hebben een breed scala geschenksets voor u geselecteerd. Denk hierbij aan sterrenbeelden thee, de Firenze lijn, uit Florence. Ook bieden wij sets aan die u zelf kunt samen stellen in bijvoorbeeld een leuke cadeauverpakking, geef hiervoor even een seintje op onze contactpagina met uw wensen of laat u adviseren. Lees meer Lees minder

Thee geschenkset en toebehoren

'It's always time for tea' hoort men vaak. En zo is het ook. Thee kan op ieder moment van de dag en bij elke gelegenheid gedronken worden. Want een dampende kop van deze weldadige drank prikkelt uw zintuigen. Uw stemming kan hierdoor meteen veranderen. Het kan troost en verlichting bieden maar ook een gelukzalig, ontspannen gevoel geven. Een heerlijk kwaliteitsproduct getuigt eveneens van goede smaak. Als u anderen wilt verblijden en kennis wilt laten maken met uw favorieten, biedt een geschenkset uitkomst. Er is immers keuze in overvloed, het enige wat u en uw vrienden hoeven doen, is genieten.

Zoveel soorten

Tegenwoordig zijn meerdere landen actief in het produceren, met grote verscheidenheid als gevolg. De plant 'Camellia sinessis' is verantwoordelijk voor onze favoriete ochtendelixer. Door water of olie op de gedroogde bladeren te gieten, te laten trekken en drogen ontstaat de drank zoals wij die kennen. Inmiddels is er een heel scala aan mogelijkheden. Snuffelt u gerust eens rond in onze webshop en laat u verrassen door het assortiment. Er zijn zelfs meerdere varianten van één bepaalde soort verkrijgbaar. Denkt u aan: biologische, kruiden-en infusie varianten, maar ook Phu Erh is vertegenwoordigd. Doordat wij met het kwaliteitsmerk La Via del Tè samenwerken kunnen wij hoogwaardige producten garanderen. Ook de vorm waarin u deze kunt bestellen varieert. Zo kunt u kiezen uit losse blaadjes, theezakjes en uiteraard ijsthee.

Een weloverwogen geschenk

Als u ook uw omgeving en relaties kennis wilt laten maken met deze eersteklas lekkernij, waarom dan niet een geschenkset cadeau doen? Erg origineel en ook nog eens verantwoord om te geven. Over de gezondheidsvoordelen wordt per slot van rekening veel gesproken, het zou bloeddrukverlagend werken en het risico op diabetes type 2 en beroertes verminderen. Door de aanwezige fluoride gaat het zelfs tandbederf tegen. Er zijn mooie thee pakketten en sets verkrijgbaar waarmee u de ontvanger verrast. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf uw geschenk samen te stellen. Zo heeft u beslist een geweldig èn verantwoord cadeau!

Download ook onze thee geschenkset brochure (PDF)

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen