Filters
Prijs

Theezeefje

Op zoek naar mooi en uniek theezeefje? Dan zijn de theezeefjes en -filters echt iets voor jou. Je doet losse thee in het zeefje of filter en hangt dit in je glas. Je laat de thee net zolang trekken als je zelf wilt. Deze zeefjes zijn ideaal om verschillende theesoorten te combineren. Zo creëer je je eigen favoriete thee. Lees meer Lees minder

Theezeefjes in verschillende vormen

De theezeefjes zijn er in verschillende vormen. Zo heb je de theezeefjes met tip of de theehartjes. Alle zeefjes zijn gemaakt van roestvrij staal. Het theezeefje met tip is universeel en past in elk theeglas. Het is verkrijgbaar in goud en zilver. Ook is er het zeefje met een bamboe handvat. De Theehartjes zijn heel leuk als cadeau voor een vriend of vriendin die een theefanaat is.

Theefilters

De theefilters zijn gemaakt van Teeli Pur S- of M-papier. Dit is gebleekt papier zonder chloor. Zo verandert de smaak van je thee niet. Er zijn ook filters gemaakt van ongebleekt papier. Verder heb je nog de katoenen filters. Deze kan je gemakkelijk hergebruiken.

Gebruik

Vul het theezeefje met tip voor de helft met losse thee, zodat de blaadjes voldoende plaats hebben om uit te zetten. Hang het theezeefje in je glas of theepot en giet vervolgens kokend water door het zeefje. De losse thee zal zijn smaak en aroma afgeven aan het water. De theehartjes en theefilters vul je met losse thee en hang je vervolgens in je glas of theepot met kokend water. Eenvoudiger kan niet!

Mengen maar

Iets nieuws proberen? Wil je je lievelingsthee graag wat pimpen? Dan kan je verschillende losse theesoorten mengen. Vruchtenthee, denk maar aan citroen-, bosvruchten thee-, appelthee…, kan je combineren met een kruidenthee voor een frisse touch. Combineer de fruitthee met een bloementhee, bijvoorbeeld kamillethee, voor een smaakvolle en kleurrijke touch. Laat je het mengen liever aan anderen over? Koffie-loods biedt enkele infusietheeën aan. Dit is thee gemengd met vruchten of kruiden. Daarnaast vind je ook de infusiethee zonder echte theeblaadjes, enkel op basis van vruchten en kruiden. Zo is er bijvoorbeeld de Infuso Sogno D’Amore. Een mix van kruiden, boelen en fruit. De fruitblend bestaat uit caramel en fruit.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,2/10
Bekijk alle beoordelingen.