Thee Accessoires Kopen? | Ontdek onze producten! Thee-Loods

Thee accessoires

Onze thee accessoires zijn alleen van uitmuntende kwaliteit. Na een lange zoektocht van alleen de beste kwaliteit thee accessoires zijn wij uitgekomen bij La Via del Tè. Net als ons hebben zij de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden een breed scala producten van La Via del Tè accessoires. Bekijk onze shop en laat u zich verwelkomen in de wereld van thee en toebehoren!

Onder onze categorie thee accessoires vind je allerlei toebehoren om dat heerlijke kopje thee te zetten.
Wij van Thee-loods leveren theepotten, theedozen, theelepels, theezeefjes en nog veel meer op het gebied van thee accessoires.
Bekijk nu eens onze acties theeblikken, en stel jouw eigen thee samen in jouw eigen gekozen kleur theeblik! 

La Via Del Tè

La via del Tè is vandaag de dag altijd nog een familiebedrijf - waarin elk van de kinderen een sector leidt - Geïnspireerd door dezelfde passie van het begin en worden alle stappen, van het inkopen van de beste theegewassen tot het mengen en verpakken, met de grootste zorg uitgevoerd. zorg, kijkend naar zowel innovatie als de Florentijnse ambachtelijke traditie. De productencollectie van La Via del Tè is afgestemd op de behoeften van de detailhandel en de horeca en is verkrijgbaar in eersteklas hotels en resorts, winkels voor fijnproevers, restaurants en warenhuizen in Italië en in het buitenland, een verdere erkenning van de kwaliteit van het Italiaans eten.