Segafredo koffiebonen

Segafredo koffiebonen

Met de Segafredo koffiebonen geniet je elke dag weer van dat heerlijke bakje koffie. Ontdek nu ons heerlijke assortiment en bestel tegen een vaste lage prijs. Lees meer Lees minder

Segafredo koffiebonen

Segafredo Zanetti staat voor espresso, want dit bedrijf is de grootste producent van espresso ter wereld. Massimo Zanetti, de koning van de koffie zoals hij wordt genoemd, is de grondlegger. In de jaren zeventig van de twintigste eeuw kocht Massimo Zanetti het koffiebedrijf Segafredo in Bologna. Het was toen al redelijk bekend, maar Zanetti wist dit koffiemerk verder te brengen en wist ook buiten Italië bekendheid te verwerven. Sinds die tijd is de organisatie enorm gegroeid. Inmiddels worden meer dan 40 koffiemerken door dit bedrijf op de markt gebracht, waaronder de Segafredo koffiebonen.

Het proces van koffieplant tot koffie

Segafredo Zanetti heeft het hele proces van koffieplant tot de koffie bij je thuis in eigen hand, zo is de kwaliteit gegarandeerd. Op de eigen koffieplantages in Brazilië en Costa Rica worden de Robusta en Arabica koffieplanten verbouwd. Dit levert meer dan 160.000 ton koffie per jaar op. Op werkplekken, maar ook in koffiebars wordt Zanetti geschonken. Daarnaast verkoopt het bedrijf koffiemachines, thee, cacao en kruiden.

Ontdek de verschillende soorten Segafredo koffiebonen

De verschillende lijnen in het assortiment van Segafredo vertegenwoordigen elk een bepaalde smaak. Zo is bijvoorbeeld de Segafredo Espresso Casa een blend van Arabica en Robusta waar je een heerlijke espresso mee zet, maar ook een smaakvolle cappuccino. Proef gekarameliseerd fruit in combinatie met mokka en tonen van cacao, amandelen, honing en kruiden. Liever een iets pittigere smaak? Probeer dan eens de klassieker Segrafredo Intermezzo. Je proeft in deze koffie tonen van karamel, sinaasappel, noten en vanille. Dit is ook een blend van Arabica en Robusta.

Segafredo Selezione

Verwen jezelf met Segafredo Selezione Espresso, één van de luxere koffies van Segafredo. Een klassieke espresso in een bijpassende klassieke verpakking. Dit is een ‘miscela di espresso’, wat betekent dat er gebruik is gemaakt van twee soorten koffiebonen, de Robusta en de Arabica. Door een kwart Robusta bonen toe te voegen komt deze koffie aan haar pittige smaak. Met de Segafredo Selezione Crema koffiebonen zet je een echte Italiaanse koffie. Deze bonen zijn niet alleen lekker om gewone koffie mee te zetten, maar is ook goed bruikbaar in een cappuccino of een lungo. Deze mix van Arabica en Robusta bonen komt uit Costa Rica, Brazilië en Ivoorkust. Je proeft cacao met een vleugje drop in combinatie met noten, vanille, mokka en zoete vruchten. Een echte koffie voor elke dag. De Segafredo Selezione Arabica samengesteld uit 100% Arabica bonen is er voor de liefhebbers van een fruitige koffie. Een heerlijke basis voor espresso, maar ook voor andere soorten koffie.

Segafredo Alleanza

De koffiebonen van deze soort komen uit Midden -en Zuid-Amerika. Voor deze soort zijn alleen Arabica bonen gebruikt. Je proeft de smaak van karamel, chocolade en noten. Met het keurmerk van 100% Rainforest Alliance weet je dat de productie van deze koffiebonen heeft plaatsgevonden met aandacht voor milieu, planten en dieren met als doel de regenwouden in de wereld te beschermen. De grote diversiteit aan koffiesoorten van Segafredo zal je vast duizelen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken of wil je graag de verschillende soorten proeven voordat je je favoriet kiest, bestel dan een Segafredo proefpakket. Zo maak je voordelig kennis met de verschillende koffies. Waan je in Italiaanse sferen met de koffie van Segafredo koffiebonen. Geniet van de mediterrane leefstijl met de smaak van deze koffies.

Bewust en duurzaam genieten

Ook Segafredo is volop bezig met duurzaamheid, het verminderen van verspilling en het streven naar een schoner milieu. Dit zie je terug in activiteiten van de Zanetti Foundation die kinderen in nood steunt. Ook brengt Segafredo biologische koffie op de markt. Ontdek bij ons de Segafredo Selezione Organica. In deze koffie met de geur van cacao en chocolade proef je de smaak van noten en rood fruit terug met een vleugje karamelcrème. Deze koffiebonen vinden hun oorsprong op biologische koffieplantages in Mexico, Peru en Uganda. De filosofie van verantwoord ondernemen vind je terug in de hele organisatie. Segafredo staat voor verantwoord ondernemen, want als de mens goed in zijn vel zit, dan zal ook de productiviteit groeien. Daarnaast worden afvalstromen beperkt en gaat Segafredo zuinig om met energie.

Ontdek ook ons overige vers gebrande koffiebonen