Nespresso capsules kopen? - Koffie-loods.nl

Nespresso capsules

Nespresso capsules kopen? Onderstaand zie je een divers assortiment van verschillende soorten capsules. Van 100% arabica tot decafe capsules. Onze compatible Nespresso capsules passen altijd in uw Nespressomachine. Ontdek nu ook onze speciale smaken met bijvoorbeeld; hazelnoot, karamel of chocolade. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment aan speciale smaken. Een keer een andere speciale smaak proberen? Mail ons en vraag naar de 'speciale Nespresso capsules'.

Nespresso capsules

Liefhebbers van koffie weten dat het aroma van de koffie optimaal bewaard blijft in cups, pods of verpakte koffiepads. Nespresso capsules zijn eenvoudig in gebruik en bevatten precies de juiste hoeveelheid, zodat je geen koffie hoeft te verspillen. Bovenal heb je altijd een perfecte koffie omdat de druk, maling en hoeveelheid optimaal zijn afgestemd. Voor Koffie-Loods is alleen het beste goed genoeg, daarom verkopen wij koffie capsules van de meesters van het Italiaanse koffiemerk Caffè Costadoro geschikt voor de machines van Nespresso en Lavazza. Stuur ons een mailtje en we stellen graag de ideale mix voor je samen.

Koffiecups met een verhaal

Bij de Italianen stroomt de koffie als het ware door hun aderen. Het volledige proces van koffie maken, is een ware vorm van kunst voor hen. Dit begint bij het uitzoeken en mengen van de meest excellente vers gebrande koffiebonen. Vervolgens buigen zij zich per koffiesoort over de beste manier van malen. Het proces eindigt pas bij het serveren van het meest verfijnde kopje koffie. De manier waarop je koffie maakt, is er een ware lifestyle. Caffè Costadoro uit Turijn vervaardigt al sinds 1890 vol liefde en passie zijn excellente koffie als een ambacht. Gelukkig valt ook Nederland massaal voor de barista's of de koffiekunstenaars. Maak je keuze uit de verschillende soorten pure koffie of decafe.

100% Arabica

De 100% Arabica koffie in de Nespresso cups van Costadoro hebben precies de goede smaakbalans. Ze hebben een pittig en vol aroma met hints van rozijnen, gedroogde pruimen en chocola. De 100% Arabica blend van het Costadoro Coffee Lab in de Lavazza cups is harmonieus en heeft precies het goede evenwicht tussen zacht en vol. De speciaal hiervoor geselecteerde bonen geven bij het roosteren een krachtig aroma af. Voor alle capsules geldt, dat een deel van de bonen de koffie zijn romige structuur en intense geur geeft. Een ander deel geeft de koffie zoete, bloemige en kruidige tonen.

Cialda of ESE-pads

Costadoro heeft een eigen lijn met ESE-pads die garant staan voor de heerlijkste espresso. ESE staat voor Easy Serving Espresso. Dit betekent dat je nergens over na hoeft te denken en puur kunt genieten. De pads bevatten precies de goede hoeveelheid voor een volle, romige espresso. De Costadoro ESE serving pads hebben een verrukkelijke samenstelling van bonen, die exact de juiste maling hebben gehad. De espresso heeft intense aroma’s van chocola, toast en geurige kruiden en specerijen. Het is een koffie met karakter, waar je al snel verliefd op wordt.