Filters
Prijs

Melkschuimkannen

U heeft thuis een prachtig espressoapparaat met stoompijp staan en u wilt het beste melkschuim maken voor een latte macchiato of een heerlijke cappuccino. In dat geval is het verstandig om een van onze melkschuimkannen aan te schaffen. U kiest uit verschillende melkschuimkannen van het merk ILSA. Kiest u voor een variant in een zilveren kleur of een stijlvolle zwarte uitvoering? Ontdek ons veelzijdige aanbod op het gebied van koffie accessoires en plaats eenvoudig en snel een bestelling. Lees meer Lees minder

Een melkopschuimkan die gemaakt is van RVS kan goed warmte geleiden

In ons aanbod bieden wij verschillende kannen van RVS aan. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dit materiaal brengt een aantal voordelen met zich mee waar u direct van profiteert als u een cappuccino of latte macchiato gaat zetten. Het materiaal kan namelijk erg goed warmte geleiden. U voelt aan de melkkan goed hoe de temperatuur van de melk is en u voorkomt hiermee dat de melk te warm wordt. Als uw de perfecte latte macchiato of cappuccino hebt gezet, kunt u het materiaal eenvoudig reinigen in de vaatwasser of met de hand en maken bacteriën geen schijn van kans.

Welke kan heb ik nodig voor het maken van een cappuccino?

In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. U wilt natuurlijk wel graag weten welke uitvoering u nodig hebt. Wij lichten de verschillende uitvoeringen die doorgaans regelmatig worden gebruikt graag verder voor u toe.

- 1 – 2 cappuccino’s : een melkkan met een inhoud van 0,35 – 0,5 liter 
- 2 – 3 cappuccino’s : een melkkan met een inhoud van 0,5 – 0,70 liter 
- 3 – 6 cappuccino’s: een melkkan met een inhoud van 0,7 – 1,0 liter 

Dankzij de spitse uitloop zijn onze kannen uitermate geschikt voor het maken van leuke en artistieke figuurtjes. Heeft u vragen over een van onze producten of ontvangt u graag advies? Neem gerust contact op met onze behulpzame klantenservice. Zet u binnenkort een prachtige latte macchiato of cappuccino met vol, romig en smaakvol melkschuim?

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen