Melkschuimkannen Kopen? | Koffie-loods.nl

Melkschuimkannen

Je hebt thuis een prachtig espressoapparaat met stoompijp staan en u wilt het beste melkschuim maken voor een latte macchiato of een heerlijke cappuccino. In dat geval is het verstandig om een van onze melkschuimkannen aan te schaffen. Je kiest uit verschillende melkschuimkannen van het merk ILSA. Kies je voor een variant in een zilveren kleur of een stijlvolle zwarte uitvoering? Ontdek ons veelzijdige aanbod op het gebied van koffie accessoires en plaats eenvoudig en snel een bestelling.

Een melkopschuimkan die gemaakt is van RVS kan goed warmte geleiden

In ons aanbod bieden wij verschillende kannen van RVS aan. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dit materiaal brengt een aantal voordelen met zich mee waar je direct van profiteert als je een cappuccino of latte macchiato gaat zetten. Het materiaal kan namelijk erg goed warmte geleiden. Je voelt aan de melkkan goed hoe de temperatuur van de melk is en je voorkomt hiermee dat de melk te warm wordt. Als je de perfecte latte macchiato of cappuccino hebt gezet, kun je het materiaal eenvoudig reinigen in de vaatwasser of met de hand en maken bacteriën geen schijn van kans.

Welke kan heb ik nodig voor het maken van een cappuccino?

In onze webshop heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Je wilt natuurlijk wel graag weten welke uitvoering je nodig hebt. Wij lichten de verschillende uitvoeringen die doorgaans regelmatig worden gebruikt graag verder voor je toe.

  1.   1 – 2 cappuccino’s : een melkkan met een inhoud van 0,35 – 0,5 liter 
  2.   2 – 3 cappuccino’s : een melkkan met een inhoud van 0,5 – 0,70 liter 
  3.   3 – 6 cappuccino’s : een melkkan met een inhoud van 0,7 – 1,0 liter 

Dankzij de spitse uitloop zijn onze kannen uitermate geschikt voor het maken van leuke en artistieke figuurtjes. Heb je vragen over een van onze producten of ontvang je graag advies? Neem gerust contact op met onze behulpzame klantenservice. Zet jij binnenkort een prachtige latte macchiato of cappuccino met vol, romig en smaakvol melkschuim?