Marokkaanse Thee Kopen? | Ontdek ons heerlijke assortiment!

Marokkaanse thee

De traditionele Marokkaanse thee met zijn zoetige geur is voor velen een favoriet. Hij is ieder moment van de dag heerlijk om te drinken. In de ochtend verkwikt hij je, in de middag geeft hij je een boost en in de avond laat hij je ontspannen. De thee komt vol tot zijn recht in de traditionele Marokkaanse combinatie van groene thee en munt. Ruik je aan de heerlijke Marrakech mint, dan waan je je in dit prachtige land vol energie en intense geuren.

Marrakech Mint Thee

Prijs Vanaf: € 7,75 € 6,85 U bespaart 11 %
Op voorraad
Traditionele mix van Chinese groene thee en muntblad, met de zoete en onmiskenbare geur van Marokkaanse munt. Een thee voor reizigers.

Marokkaanse thee

Assortiment

De bijzonder aromatische Marrakech mint van het wereldwijd gerenommeerde merk La Via del Tè verkopen wij als losse thee in verschillende hoeveelheden. Kleinere hoeveelheden voor af en toe, grotere hoeveelheden voor liefhebbers en horeca. De thee is ook verkrijgbaar in doosjes met 100 katoenen theezakjes. Altijd makkelijk als je tussendoor snel van een heerlijke kop muntthee wilt genieten. Ga je iemand verrassen met deze thee? Bekijk dan zeker ook de mooie cadeauverpakkingen en bewaarblikjes in een prachtige zeegroene kleur.

De voordelen van Marokkaanse thee

De heerlijke geurende muntthee verfrist jou, je adem en zorgt daarnaast voor een goede spijsvertering. Je buik wordt er rustig van en dat geeft de hele dag door een goed gevoel. Als het water waarmee je de thee zet ongeveer 80 graden is, wordt de groene thee niet bitter en komt deze het beste tot zijn recht. Bovendien houdt de thee zo zijn gezonde antioxidanten. Wat een lekker gevoel om een thee te drinken die niet alleen heel verkwikkend en lekker is, maar ook nog eens heilzaam voor je lichaam.

Oorsprong Marokkaanse thee

In Marokko is thee maken en drinken een waar ritueel, het is onderdeel van de cultuur. Bovendien is het een teken van gastvrijheid. Traditioneel schenken Marokkanen de thee drie keer op, voordat ze hem hoog ingeschonken serveren. Ze koken de thee in een prachtige theepot en deze ceremonie maakt de smaak minder bitter. Daarnaast drinken ze in Marokko de thee heel zoet met veel suiker. Hou je ook van die zoete smaak, dan kun je de suiker natuurlijk ook vervangen door honing.

Theesoort en gezondheid

De heerlijke Marokkaanse thee heeft ook nog eens heel veel goede eigenschappen. Zo verfrist de munt je en laat je alert blijven. Munt is daarnaast ook erg lekker als je verkouden bent. Als je gauw last hebt van je darmen is het eveneens de moeite waard om deze thee af en toe te drinken. Munt is bovendien heilzaam bij misselijkheid en hoofdpijn. De groene thee bevat veel antioxidanten. Die hebben een gunstige werking op onder andere je hart, cholesterol, bloeddruk en bloedsuikerspiegel.