Kruidenthee & Infusie  | 150 Soorten Losse Thee

Kruidenthee & Infusie thee

Kruidenthee, voor het welzijn van lichaam en geest. Thee maakt deel uit van het dagelijks leven van hele volkeren en elk land heeft zijn eigen manier om het te bereiden en te drinken. Kruidenthee en Infusie thee of je het nu puur drinkt of met melk en suiker, iedereen heeft zijn eigen persoonlijke smaak.

Tisane Memory

Prijs € 7,95 € 7,75 U bespaart 2 %
Op voorraad
Heerlijk thee met veel verschillende natuurlijke smaken. mate, sinaasappelschil, kaneel, kruidnagel, roze peper, natuurlijke smaken, smaak,...

Kruidenthee & Infusie thee

Kruidenthee: voor het welzijn van lichaam en geest

Kruidenthee en infusies staan bekend om hun helende eigenschappen en zijn erg geliefd door hun aangename smaak en delicaat. Een langzamere spijsvertering, een zwelling of vermoeidheid zijn allemaal alarmbellen die ons waarschuwen wanneer het lichaam giftige stoffen verzamelt. Het overkomt iedereen en daarom wordt er vaak als advies gegeven om veel water te drinken, voeding te eten dat rijk is aan antioxidanten en om regelmatig kruidenthee te drinken. Met de komst van het warmere seizoen moet ons lichaam veel zuiveren en hydrateren. Dus wat te drinken naast het altijd sterk aanbevolen water? Kruidenthee!

De geschiedenis van kruidenthee

De geschiedenis van kruidenthee gaat tot ver terug in de tijd. Oude beschavingen hadden de beschikking over 'kruiden' die de natuur ter beschikking stelde. Door ze goed te leren kennen konden ze later gebruikt worden als remedie tegen de meest uiteenlopende problemen.

Romeinen, Grieken, Egyptenaren, Arabieren en Aziaten hebben in de loop van de eeuwen bijgedragen aan het creëren van de kruidenwetenschap. Wat ze later in staat stelde om echte kruidengeneesmiddelen toe te dienen. Tijdens de Middeleeuwen werden voorbereidingen getroffen om de thee verfijnder en van betere de kwaliteit te maken. De maximale competentie in het veld moet worden toegeschreven aan de monniken die de geheimen van de kruidengeneeskunde hebben getranscribeerd, door ze tot vandaag in de specerijen te verwerken.