Koffiepot

Koffiepot

Een mooie roestvrij stalen koffiepot kopen? Ontdek onze koffiepotten van het merk Ilsa Caffettiera geschikt voor 3, 6 of 10 kopjes koffie. Lees meer Lees minder

Vaak zet je je koffiekop rechtstreeks onder je koffiemachine, maar dat is niet altijd het geval. Als je visite hebt of je koffie niet meteen wilt drinken, is een koffiepot een uitkomst. Je kunt natuurlijk de glazen kan van je filter-koffiezetapparaat gebruiken, maar een mooie pot misstaat niet op tafel. Wij hebben verschillende cafetières die ook leuk zijn om cadeau te geven. We hebben koffiepotten geschikt voor 3,6 of 10 koffiekopjes.

Ilsa koffiepot

De Ilsa Caffetiera is beschikbaar in drie uitvoeringen. Voor de kleine koffiedrinker hebben we de Caffetiera goed voor drie kopjes en voor de grotere koffiedrinkers is de Ilsa Caffetiera beschikbaar in een grootte goed voor zes of tien kopjes. De cafetière bestaat uit verschillende onderdelen van roestvrij staal. Het onderste deel vul je met water. Vervolgens zet je hier het filter met de koffie bovenop en als laatste plaats je de kan op het filter. De koffie uit een cafetière heeft een volle smaak. Al onze soorten filterkoffie en gemalen koffie zijn te gebruiken met deze cafetières. Een Ilsa Caffetiera is ook leuk om cadeau te geven. Onze Mokka set Costadoro bestaat uit een stijlvolle koffiepot gecombineerd met onze 100% Arabica koffie voor mokka. Ook de kleine Costadoro Ilsa prontocaffe kit is een leuk cadeau. Deze bestaat uit een roestvrijstalen beker, een blikje Costadoro koffie 100% Arabica gemalen en een dispenser waaruit je kan drinken. Heb je een andere koffiepot van Ilsa gezien die niet op onze website te vinden is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leveren alle producten van Ilsa Italië.