Filters
Prijs

Koffiemolens

Eureka is sinds 1920 een toonaangevend bedrijf in het ontwerp en de productie van koffiemolens met een modern en elegant ontwerp. Bekijk hieronder ons assortiment aan Eureka bonenmalers en bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Wij bieden alleen kwaliteitsmerken aan zoals: Fiorenzato koffiemolens en Eureka koffiebonenmalers. Lees meer Lees minder

Geschiedenis Eureka koffiemolens

Eureka is sinds 1920 een toonaangevend bedrijf in het ontwerp en de productie van koffiemolens met een modern en elegant ontwerp.
Opgericht in Florence door Aurelio Conti, werd het bedrijf opgericht als koffiemolenfabrikant voor Espresso en werd het al snel zijn excellentie. Vandaag de dag, gedreven door een internationale en dynamische mentaliteit, wil Eureka het referentiebedrijf zijn op het gebied van innovatie: "State of the Art" bij het malen van koffiebonen voor elk type eindgebruik.

Missie

Onze missie is om een ​​onberispelijke service te bieden, altijd alert op de behoeften van de klant, door middel van concurrerende producten die design, technologie en innovatie combineren. Dit alles zonder het opgeven van een 100% "Made in Florence". Volledig met de hand geassembleerd in onze fabriek in Florence, waar de industriële organisatie en het vakmanschap van het product samen met grote vaardigheid komen.

Het systeem

Het gepatenteerde systeem zorgt voor absolute precisie en tijd en koffiebesparing. Het micrometrisch systeem met een oneindig aantal van de aanpassingspunten. De enige basis van de verplaatsing van de molen bodem, zorgt voor ongeëvenaarde prestaties in termen van slijpen en laat u onderhoudswerkzaamheden eenvoudig uitvoeren.

Eenvoudig instellend systeem

De exacte maat van smaak, vergemakkelijkt het aanpassingsproces van de maalgraad, en toont het bereik van verkrijgbare maaltechnieken. Van Turks tot Moka, van Drip tot French Press. Dit maakt de slijpmachines, uitgerust met dit systeem, zeer snel opnieuw te programmeren.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,1/10
Bekijk alle beoordelingen.