Koffiemolens | Eureka - Fiorenzato Koffiebonenmaler | Koffie-loods.nl

Eureka is sinds 1920 een toonaangevend in het ontwerp en de productie van koffiemolens met een modern en elegant ontwerp. Bekijk hieronder ons assortiment aan Eureka bonenmalers en bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Wij bieden alleen kwaliteitsmerken aan zoals: Fiorenzato bonenmalers en Eureka koffiebonenmalers.

Geschiedenis Eureka koffiemolens

Eureka werd opgericht in Florence door Aurelio Conti. Het bedrijf werd opgericht als koffiemolenfabrikant voor Espresso. Dit werd al snel Conti's excellentie. Vandaag de dag gedreven door een internationale en dynamische mentaliteit. Eureka wil het referentiebedrijf zijn op het gebied van innovatie: "State of the Art" bij het malen van koffiebonen voor elk type eindgebruiker.

Missie

Onze missie is om een ​​onberispelijke service te bieden en altijd alert te zijn op de behoeften van de klant. Dit doen wij door middel van concurrerende producten die design, technologie en innovatie combineren. Dit alles zonder het opgeven van een 100% "Made in Florence". Volledig met de hand geassembleerd in onze fabriek in Florence, waar de industriële organisatie en het vakmanschap van het product samen met grote vaardigheid komen.

Het systeem

Het gepatenteerde systeem zorgt voor absolute precisie en tijd en koffiebesparing. Het micrometrisch systeem heeft een oneindig aantal  aanpassingspunten. De verplaatsing van de molenbodem, zorgt voor ongeëvenaarde prestaties in termen van slijpen en laat u onderhoudswerkzaamheden eenvoudig uitvoeren. Ideaal voor de echte koffieliefhebber die houd van een vers gemalen kop koffie.

Eenvoudig in te stellen en programmeerbaar

De exacte maat van smaak vergemakkelijkt het aanpassingsproces van de maalgraad, en toont het bereik van verkrijgbare maaltechnieken. Van Turks tot Moka en van Drip tot French Press. Dit maakt de slijpmachines zeer snel en eenvoudig programmeerbaar.

Koffiebonenmaler kopen

Met de Eureka koffiebonenmaler haalt u een echt kwaliteitsproduct in huis. Zo zijn de molens voorzien van een handig display waarmee u de maling voor één of twee kopjes kunt instellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de instellingen vast te zetten waardoor de kwaliteit van ieder kopje koffie gewaarborgd blijft. Ook beschikt dit topproduct over een krachtige 750 watt motor met 65 mm geharde maalstenen. Door de snelheid van de bonenmaler en de krachtige maalstenen verbrand de koffie niet en zult u geen bitters in uw koffie krijgen. Zo bent u altijd verzekerd van verse koffie!

Gebruikershandleiding + Video

Download ook onze Eureka koffiemolen handleiding (PDF)