Filters
Prijs

Koffiekopjes

Mooie koffiekopjes kopen? Wij hebben een breed assortiment aan Costadoro koffiekopjes. Van een kleine espresso kop en schotel tot een grote koffiemok. De volledige collectie aan koffiekopjes kun je in een oogopslag bekijken. Geniet van een matchende stijl en krachtige uitstraling van de kopjes. Lees meer Lees minder

Costadoro koffiekopjes

Goede koffie verdient het om in een mooi kopje opgediend te worden. Het maakt een wezenlijk onderdeel uit van je smaakbeleving. De stijlvolle, robuuste koffiekopjes van Costadoro zullen zeker een positieve bijdrage leveren aan je koffiemoment. Voor iedere koffie is er een eigen bijpassend kopje: voor een espresso, een cappuccino of het klassieke kopje koffie. Snuffel rond in onze webshop en maak je koffie-uitrusting ook compleet.

Traditioneel keramiek of opvallend glas

De mooie, stevige kopjes van Costadoro kun je goed voorverwarmen en houden je koffie dan ook heerlijk warm. Door hun gestroomlijnde vormen liggen ze daarnaast lekker in de hand. Ga je voor een traditioneel exemplaar van wit keramiek, of liever eens wat anders en kies je voor opvallend glas? Het laat de kleur van je koffie mooi tot zijn recht komen. Voor bijvoorbeeld het ontbijt zijn er daarnaast leuke mokjes verkrijgbaar. Nu alleen nog een keer goed oefenen op je baristakunsten en je kunt het perfecte kopje koffie serveren. We verkopen diverse barista tools om je daarbij een handje te helpen.

Oog voor detail

Mensen die goede koffie waarderen, hebben vaak ook oog voor detail. Costadoro heeft voor ieder belangrijk element van het koffiedrinken een bijpassende accessoire. Zo zijn er bij de koffiekopjes onder meer bijpassende waterglaasje en suikerhouders verkrijgbaar. Ga je helemaal in stijl, dan voeg je ook nog een mooi Costadoro dienblad en een servetdispencer aan je bestelling toe. Costadoro kent een koffiegeschiedenis van ruim 125 jaar. Ze serveren jaarlijks wereldwijd 150 miljoen espresso's van de beste kwaliteit. Liefhebbers van koffie zien het drinken ervan als een belevenis. En het branden, maken en opdienen van koffie als een kunst.

In onze winkel bieden we je alles om ook een ultieme koffiebeleving te ervaren. Neem gauw een kijkje bij onze kopjes en vele andere koffie accessoires. En vergeet natuurlijk de koffie niet.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen