Koffiekopjes, mokken en meer..Kopen | Koffie-loods.nl

Koffiekopjes

Mooie koffiekopjes kopen? Van een kleine espresso kop en schotel tot een grote koffiemok. Ontdek nu ons prachtige assortiment.

Koffiekopjes

Costadoro koffiekopjes kopen

Goede koffie verdient het om in een mooi kopje opgediend te worden. Het maakt een wezenlijk onderdeel uit van je smaakbeleving. De stijlvolle, robuuste kopjes van Costadoro zullen zeker een positieve bijdrage leveren aan je koffiemoment. Voor ieder bakje koffie is er een eigen bijpassend kopje.

Traditioneel keramiek of opvallend glas

De mooie, stevige kopjes van Costadoro kun je goed voorverwarmen en houden je koffie dan ook heerlijk warm. Door hun gestroomlijnde vormen liggen ze daarnaast lekker in de hand. Ga je voor een traditioneel exemplaar van wit keramiek, of liever eens wat anders en kies je voor opvallend glas? 

Oog voor detail

Mensen die goede koffie waarderen, hebben vaak ook oog voor detail. Costadoro heeft voor ieder belangrijk element van het koffiedrinken een bijpassende accessoire. Zo zijn er bij de kopjes onder meer bijpassende waterglaasje en suikerhouders verkrijgbaar. Ga je helemaal in stijl, dan voeg je ook nog een mooi Costadoro dienblad en een servetdispencer aan je bestelling toe. Costadoro kent een koffiegeschiedenis van ruim 125 jaar. Ze serveren jaarlijks wereldwijd 150 miljoen espresso's van de beste kwaliteit. Liefhebbers van koffie zien het drinken ervan als een belevenis. 

In onze webwinkel bieden we je alles om ook een ultieme koffiebeleving te ervaren. Neem gauw een kijkje bij onze kopjes en vele andere koffie accessoires. En vergeet natuurlijk de koffie niet.