Koffiebonen

Koffiebonen kopen doet u bij Koffie-Loods. Elke dag vers gebrande koffie wie wil dat nu niet? Bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Ontdek onze overheerlijke vers gebrande koffie van Costadoro, en geniet elke dag opnieuw van dat heerlijke bakje koffie. Alleen de lekkerste koffie van de beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd. Lees meer Lees minder

Koffiebonen van optimale kwaliteit!

Wij van koffie-loods sorteren al jarenlang alleen de beste espressobonen die aan alle hoge kwaliteitsnormen voldoen. Neem koffiebonen van Costadoro, al ruim 130 jaar zetten de Italiaanse koffiebranders zich in om de beste koffiebonen ter wereld te maken. Tijdens het jaarlijkse International al Coffee Tasting Event in Trieste- de bakermat van de espresso- vallen de koffiebonen keer op keer in de prijzen. De blend 100% arabica hiervoor genaamd Masterclub sleepte dit jaar voor het vijfde (!) jaar op rij, de gouden medaille in de wacht.

Alle koffiebonen uit ons assortiment worden na de eerste branding zorgvuldig en optisch geselecteerd, dit doen we niet 1 keer maar zelfs tot 3 keer aan toe. Als de selectie rondes voorbij zijn, mogen de koffiebonen een paar dagen uitrusten. Wat de kwaliteit van de koffiebonen ten goede komt! Dan volgt de laatste cruciale stap: het samenstellen van de verschillende soorten espressobonen om te komen tot de juiste melange en smaak. Die melanges worden vervolgens in speciaal ontworpen verpakkingen verpakt. Dit gebeurt met een eenrichtingsventiel, zodat de slechte gassen naar buiten kunnen treden, maar er geen zuurstof naar binnenkomt. Dit zou de smaak van de koffiebonen namelijk kunnen aantasten. Wij hebben maar één doel, en dat is u laten genieten van het lekkerste kopje koffie wat er op koffiegebied te vinden is.