Koffiebonen Proefpakket kopen? | Koffie-loods.nl

Ons koffiebonen proefpakket is ideaal om op een voordelige manier kennis te maken met een of meer van onze toonaangevende Italiaanse koffiesoorten. Je kunt zowel kiezen uit sets met één soort als uit een samenstelling van meerdere smaken. Natuurlijk alleen van de allerbeste koffiemerken. Of je er nu voor kiest om de koffie van Costadoro te ontdekken of die van Illy Coffee, het zal zeker naar meer smaken. Ook leuk als cadeau!

Grote variëteit in Costadoro koffiebonen proefpakketten

De 100% Arabica koffie van Costadoro is een blend, die perfect in balans is. Heerlijk kruidig met tonen van gedroogd fruit en chocola. Kies je voor een pittige espresso of liever voor een milde decafe? De speciale blend van het Costadoro Coffeelab is een smaakvolle mix, zorgvuldig samengesteld uit verschillende 100% Arabica koffiebonen. De koffie heeft een pittig bouquet met hints van tabak, zoethout, gedroogde vruchten, citrusvruchten, bloemen en honing. Ga je voor biologisch, dan kies je natuurlijk voor Costadoro Respecto. Het is een volle, krachtige koffie met een aangenaam milde zuurgraad. Daarnaast is er nog de allemansvriend Easy Coffee. Een kruidige blend van 70% Arabica en 30% Robusta, die een volle en aromatische koffie geeft met een hint van chocola. Allemaal proberen? Neem dan een mix van verschillende soorten.

Proef de premium Italiaanse koffiesoorten van Illy

De verschillende premium Italiaanse koffiesoorten van Illy, probeer je natuurlijk eenvoudig via Koffie Loods. De Classico blend is perfect in balans qua zuurgraad en pit en is zacht en harmonieus van smaak. De koffie heeft een zoetige, bloemige smaak met tonen van geroosterd brood, chocola en karamel. Ook leuk om te proberen is de Arabica Selection. Bijvoorbeeld de intense Brasile met heerlijke tonen van karamel of de milde en delicate Etiopia met tonen van jasmijn. Ook voor cafeïnevrij kun je kiezen uit bonen of gemalen koffie.

Koffie als kunstvorm

In Italië weten ze dat koffie maken een vorm van kunst is. Vanaf het selecteren van de bonen tot het opdienen van het perfecte kopje koffie. Koffie maakt er een fundamenteel onderdeel uit van het leven. Geen wonder dat het fabriceren van de mooiste koffieproducten ze in het bloed zit. Pure vakmanschap, de makers leven voor het creëren van de allerbeste koffie waarvan jij mag genieten. Maak je keuze uit een van onze koffiebonen proefpakketten en ervaar het zelf.