Koffie

KOFFIE COSTADORO Al ruim 120 jaar zetten de Turijnse koffiebranders van Costadoro zich in om de beste koffie ter wereld te maken. En daar slagen ze in. Tijdens het jaarlijkse Internation al Coffee Tasting Event in Trieste - de bakermat van de espresso - vallen de blends van Costadoro keer op keer in de prijzen. De blend Costadoro Arabica koffie sleepte dit jaar, voor de vijfde(!) keer jaar op rij, de gouden medaille in de wacht. Optimale kwaliteit Costadoro koffie : de gouden standaard voor koffie. Lees meer Lees minder

Koffie Costadoro - De beste koffie uit Italië! 

Nu u weet dat Costadoro door kenners wordt gezien als de beste koffie uit Italië is het goed om te weten dat deze koffie voor uw horeca zaak verkrijgbaar is bij Koffie Costadoro Nederland. De Costadoro koffiebonen is verkrijgbaar in verschillende melanges zodat er altijd een juiste keuze bij zit. Daarbij leveren wij een hoogwaardige service die door onze klanten wordt bejubeld. Zo worden tijdens de levering van de koffiebonen meteen uw machines en molens nagekeken. Hierdoor bent u verzekerd van het voorkomen van ongewenste reparaties en dat u altijd de juiste afstelling heeft voor een perfecte kop Italiaanse koffie.
Koffiegroothandel, ook voor uw zaak

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf, neem dan nu contact met ons op zodat u een – vrijblijvende – aanbieding krijgt. Dit kan zijn als totaalconcept koffie, dus inclusief koffiemachine (koffieautomaat of espressomachine), horeca servies, koffiebonen van Costadoro en koffie toebehoren. Zo heeft u 1 aanspreekpunt en is de leverancier uw contactpersoon, elke maand weer!

Informeer nu naar de mogelijkheden en vraag naar de tips over koffiemachine kopen, huren of leasen !

Klik hier voor zakelijk gebruik.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen