Filters
Prijs

Koffie toebehoren

Bij uw koffie toebehoren mogen een aantal handige dingen niet ontbreken. Wat dacht u van een servetdispenser, servetten, handige meeneembekers of een dienblad? Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment... Lees meer Lees minder

Koffie toebehoren kopen

Met de koffie toebehoren van koffie-loods maakt u van uw koffiehoek een feestje. Kleed uw koffiehoek aan met handige en lekkere koffie toebehoren, voor thuis of zakelijk gebruik. Want met onze koffie benodigdheden zoals een koffiekoekjes, suikerzakjes, servetten en aantrekkelijke koffiebekertjes wordt koffiedrinken nog veel leuker! Koop hier uw verschillende koffie toebehoren direct vanuit onze webshop. Tevens bieden wij speciale concepten aan voor grootverbruikers, kantoren en bedrijven. 

Koffie benodigdheden

Bij uw koffie benodigdheden mogen een aantal handige dingen niet ontbreken. Wat dacht u van een servetdispenser, servetten, handige meeneembekers of een dienblad? Wordt er een beetje koffie gemorst, dan maakt u dat dankzij de servetten voor bij de koffie in een handomdraai schoon. Ook brengt een servettenhouder sfeer op de koffietafel of in uw kantine. En brengt u een rondje koffie rond? Dan is een stijlvol koffie dienblad onmisbaar. Deze koffie toebehoren geven de koffiehoek de aankleding die u nodig heeft.

Koffiebekers voor onderweg

Nemen uw klanten of uw personeel graag een kopje koffie mee? Dan komen de handige kartonnen koffiebekers zeker van pas. Hierbij zijn ook andere toebehoren wenselijk, zoals deksels, roerstaafjes of lepeltjes. De bekers zijn in grote aantallen leverbaar en worden verkocht per rol van 50 tot 100 stuks. Voor grotere aantallen hanteren wij staffelprijzen: hoe groter het aantal rollen dat u bestelt, hoe lager de prijs per rol uitvalt. De twee meest verkochte formaten bekers zijn de koffiebeker van 180 cc en de espressobeker van 80 cc. De deksels zijn apart te bestellen via de overige koffie accessoires.

Smaakmakers voor in de koffie

Hoe ieder vervolgens zijn koffie drinkt laat u aan henzelf over, dankzij de ruime keuze uit smaakmakers voor de koffie. Wat daarom niet mag ontbreken in uw koffiehoek zijn de toebehoren voor ín de koffie. We bieden suikerzakjes aan in verschillende soorten en maten. Bruine suiker, witte suiker en zoetjes bieden we aan in verschillende formaten. Bestel een grote doos voor een ruime voorraad suiker voor uw bedrijf, of een aantal kleine dispenser doosjes voor bij uw eigen koffieautomaat. Koffie met melk maakt u zonder moeite dankzij de melkcups. Wilt u meer smaak toevoegen aan de koffie? Dan is cacao een heerlijke toevoeging aan uw koffietafel. In kleine eenkopszakjes, of een grote navulverpakking voor uw automaat.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen