Koffie Toebehoren kopen? | Eenvoudig online bestellen!

Bij jouw koffie toebehoren mogen een aantal handige dingen niet ontbreken. Wat dacht je van een servetdispenser, servetten, handige meeneembekers of een dienblad? Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment...

Koffie toebehoren kopen

Met de koffie toebehoren van Koffie-loods maak je van jouw koffiehoek een feestje. Kleed jouw koffiehoek aan met handige en lekkere koffie toebehoren, voor thuis of zakelijk gebruik. Want met onze koffie benodigdheden zoals een koffiekoekjes, suikerzakjes, servetten en aantrekkelijke koffiebekertjes wordt koffiedrinken nog veel leuker! Koop hier jouw verschillende koffie toebehoren direct vanuit onze webshop. Tevens bieden wij speciale concepten aan voor grootverbruikers, kantoren en bedrijven. 

Koffie benodigdheden

Bij jouw koffie benodigdheden mogen een aantal handige dingen niet ontbreken. Wat dacht u van een servetdispenser, servetten, handige meeneembekers of een dienblad? Wordt er een beetje koffie gemorst, dan maak je dat dankzij de servetten voor bij de koffie in een handomdraai schoon. Ook brengt een servettenhouder sfeer op de koffietafel of in de kantine. En breng je een rondje koffie rond? Dan is een stijlvol koffie dienblad onmisbaar. Deze koffie toebehoren geven de koffiehoek de aankleding die je nodig hebt.

Koffiebekers voor onderweg

Nemen jouw klanten of personeel graag een kopje koffie mee? Dan komen de handige kartonnen koffiebekers zeker van pas. Hierbij zijn ook andere toebehoren wenselijk, zoals deksels, roerstaafjes of lepeltjes. De bekers zijn in grote aantallen leverbaar en worden verkocht per rol van 80 tot 100 stuks. Voor grotere aantallen hanteren wij staffelprijzen: hoe groter het aantal rollen dat u bestelt, hoe lager de prijs per rol uitvalt. De twee meest verkochte formaten bekers zijn de koffiebeker van 180 cc en de espressobeker van 80 cc. De deksels zijn apart te bestellen via de overige koffie accessoires.

Smaakmakers voor in de koffie

Hoe ieder vervolgens zijn koffie drinkt laat je aan henzelf over, dankzij de ruime keuze uit smaakmakers voor de koffie. Wat daarom niet mag ontbreken in jouw koffiehoek zijn de toebehoren voor ín de koffie. We bieden suikerzakjes aan in verschillende soorten en maten. Bruine suikerwitte suiker en zoetjes bieden we aan in verschillende formaten. Bestel een grote doos voor een ruime voorraad suiker voor jouw bedrijf, of een aantal kleine dispenser doosjes voor bij jouw eigen koffieautomaat. Koffie met melk maak je zonder moeite dankzij de melkcups. Wil je meer smaak toevoegen aan de koffie? Dan is cacao een heerlijke toevoeging aan jouw koffietafel. In kleine eenkopszakjes, of een grote navulverpakking voor jouw automaat.