Koffie cups

Koffie cups en koffie pods

Ons koffiecups assortiment heeft voor elk wat wils. Lavazza a Modo Mio capsules, Dolce Gusto capsules en ESE Pods. Vind de perefcte capsule/pod voor u en uw machine! De heerlijke Italiaanse koffies voor voor de echte koffieliefhebber..

Costadoro ESE serving pods

3
Prijs Vanaf: € 48,00 € 39,50 U bespaart 17 %
Op voorraad
100% Costadoro Arabica pods Grafisch vernieuwde verpakkingen en recyclebaar in plastic inzameling. Nieuwe pod Composteerbaar en wegwerp baar...

Palombini capsules & pods

capsules Het was begin jaren veertig toen Giovanni Palombini , die een natuurlijk instinct voor innovatie combineerde met een grondige kennis van espressokoffie, een revolutionaire visie had: in Rome een grote brander oprichten die de beste single origins van over de hele wereld zou selecteren, experimenterend met nieuwe melanges die zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zouden stellen en zo de top van Italiaanse espressokoffie produceren.

De aandacht voor de voortdurende veranderingen in de markt heeft ertoe geleid dat het bedrijf producten heeft ontwikkeld die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke individuele consument, die kan kiezen tussen granen, gemalen koffie , peulen of capsules met de traditionele en onmiskenbare smaak en geur van Caffè Palombini .

Costadoro capsules & pods

De kwaliteit van het product is natuurlijk van groot belang, dat is immers wat Costadoro doet onderscheiden. Daarom zijn de beste koffie soorten gebruikt, en die zijn geoptimaliseerd voor één portie. Coffee Lab pods en capsules Het resultaat voldeed aan de verwachtingen en slaagde erin om een uitstekende espresso te verkrijgen met kenmerken die identiek zijn met de bonenkoffie.

Costadoro Espresso- capsules en -pods zijn gemaakt met een blend die voor 90% is samengesteld uit fijne Midden-Amerikaanse Arabica-kwaliteiten, precies uit de Alta Mogiana-regio in Brazilië, uit de Maraca-regio. Dit zijn koffiesoorten die op een bepaalde manier worden behandeld. Na een zorgvuldige handmatige oogst worden de vruchten onmiddellijk gestript en gewassen om de zoete en bloemige tonen in het graan te bepalen, die vervolgens weer in evenwicht worden gebracht. Hieraan wordt 10% Robusta-kwaliteit aan toegevegd, afkomstig uit India, om tonen van amandel toe te voegen. Deze capsules bestaan uit 100% Arabica-blend. De Costadoro Master Roaster heeft een blend die frisse smaken in de koffie brengt. Een espresso met een medium body, tonen van chocola en lichte tonen van rood fruit. Allemaal aangenaam gezoet door de tonen van honing. De productie van de Costadoro in één portie Bij binnenkomst wordt de koffie gemalen en direct ingekapseld: zo blijven alle aroma’s en smaken veel langer behouden. Bovendien wordt tijdens de verwerkingsfase, voordat elke afzonderlijke capsule in zijn beschermende omhulsel wordt gesloten, een kleine hoeveelheid kooldioxide ingebracht om de conservering ervan te verbeteren.

Dolce Vita capsules

Dolce Vita is een jong en dynamisch bedrijf dat al enige tijd gespecialiseerd is in het verpakken van koffiepads en -capsules, oplos- en bladdranken in de meest gangbare commerciële formaten. Ze produceren niet alleen capsules met de echte italiaanse koffie smaak, maar ook koffie met een smaakje zoals: koejes en kaneelkaramel en hazelnoot chocolade. ben jij nou een zoetekauw? dan zijn deze smaken perfect voor jou! Meer een fan van de heerlijke koffie smaak? geen probleem ga dan voor de Gran Crema of Gran Gusto. Deze zijn gemaakt van de beste arabica en robusta!

Koffie capsules

Koffie capsules zijn aluminium of kunststof cupjes gevult met gemalen koffie. Deze koffie capsules hebben niet allemaal dezelfde vorm en zijn niet geschikt voor elke koffiemachine. Elke caspule is geschikt voor een bepaald type koffiemachine en verschilt in prijs en eigenschappen. Koffie capsules zijn razend populair, dat heeft met name met het gemak te maken. De koffiecups zijn ongelooflijk makkelijk te gebruiken en schotelen een heerlijk kopje koffie voor. Dat komt onder andere ook doordat de koffiecups rijk aan aroma’s zijn. Je hebt dus een lekker kopje koffie voor een relatief lage prijs. Ook een voordeel is at je zelf geen handelingen hoeft te verrichtten. Dit komt natuurlijk door alle machines die de laatste jaren op de markt zijn gekomen. Deze machines zijn specifiek voor de koffiecups ontwikkeld en zijn dan ook medeverantwoordelijk voor de opkomst van de koffiecups