• -€ 20,00

E8 Chrome EB

€ 1.073,55
€ 1.053,55

Genot, veelzijdigheid en luxe in perfectie De jongste generatie van het succesvolste volautomaat-model van JURA overtuigt met nieuw geïnterpreteerd design en maakt blij met voordelen die tot dusver alleen in de premiumklasse te vinden waren.

De innovatieve E8 kan 17 verschillende specialiteiten bereiden – van de aromatische espresso tot de trendy cortado. Ook lange, milde specialiteiten zoals caffè Barista en lungo Barista kunnen in de beste koffiebarkwaliteit worden bereid

Aantal

  • check Levertijd: 11-15 werkdagen
  • check Voor 15:00 besteld, morgen in huis (*levertijd leidend zoals getoond bij levertijd)
  • check Gratis verzending vanaf € 45,- en in België vanaf € 75,-
  • check Ontdek onze klantbeoordelingen op Kiyoh

Jura1

Eersteklas in de koffiekwaliteit De nieuwe Professional Aroma Grinder garandeert 12,2%* meer aroma, levert een constant hoge kwaliteit van het maalgoed en zorgt dus voor een ideale smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) zorgt voor een volle smaak bij korte specialiteiten en intelligent voorverwarmen voor de optimale temperatuur al vanaf het eerste kopje.

Jura2

Luxueus in de bediening Met een 2,8" kleurendisplay, zes toetsen en een volledig nieuw bedieningsconcept met kunstmatige intelligentie is het gebruik heel eenvoudig. Een intelligent algoritme herkent individuele gebruiksvoorkeuren en geeft steeds de twee of vier persoonlijk favoriete specialiteiten op het startscherm weer. Productinstellingen en de plaatsing ervan op het screen kunnen naar wens worden aangepast en productnamen kunnen zichtbaar worden gemaakt of worden verborgen. Alle relevante informatie over de volautomaat en actuele onderhoudsinstructies worden via het display overzichtelijk weergegeven op het dashboard.

jura3

One-Touch melksysteemreiniging De uitgekiende melksysteemreiniging wordt automatisch met één druk op de knop uitgevoerd en is in een mum van tijd klaar. Ideale ergonomie is ook bij de restwaterbak te vinden. De constructie ervan voorkomt dat er water wordt gemorst en hij kan gemakkelijk met één hand worden weggenomen.

jura4

Harmonieus in het design Het karakteristieke design van JURA koffie-volautomaten is helder en expressief. Hoogwaardige materialen en een precieze verwerking onderstrepen de premiumkwaliteit van de moderne E8. Alleen al de vormgeving ervan staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Details als het waterreservoir met ribbels of het hoogwaardige, verchroomde kopjesplateau maken het heldere en harmonieuze design van de E8 helemaal af.

Staandaard meegeleverd

- Filter verlengstuk 

- Reinigingstabletten 

- Melksysteemreiniger 

- Reservoir voor melksysteemreiniger 

- Koffielepel voor gemalen koffie 

- Teststrip waterhardheid 

- Melkslangenset 

- Vervangbare melkuitloop 

- Onderhoudsbrochure

- 25 maanden garantie

Gebruiksaanwijzing 

Voor- en nadelen

+ De koffiearoma's komen optimaal naar voren door de Proffesional Aroma Grinder.

+ De espresso is heerlijk vol van smaak door de P.E.P zetmethode waarbij het water langzamer door de koffie loopt.

+ Bepaal zelf de hoeveelheid, sterkte en temperatuur van de 11 kofiespecialiteiten.

- Het is niet mogelijk om 2 melkspecialiteiten tegelijk te zetten.

- De machine heeft geen warmhoudplaat om de kopjes voor te verwarmen. 

Ju15363

Datasheet

Levertijd
11-15 werkdagen
Soort
Koffiebonen
Koffiemachines
Serie type
E Serie

Verwante producten

(Er zijn 8 andere producten in dezelfde categorie)