Jura E60 zwart

Nieuwe JURA E6, een klasse apart voor koffieliefhebbers:

Pulserend extractieproces (P.E.P.©) voor de perfecte espresso

Met de lancering van de JURA E6 heeft JURA een wereldprimeur. Dankzij een uniek pulserend extractieproces (P.E.P.©) komen in deze volautomatische koffiemachine alle koffiearoma’s optimaal tot hun recht. Met als resultaat: een perfecte espresso. Met één druk op de knop! 

Wereldprimeur: P.E.P.© voor perfecte espresso
In de JURA E6 is het bereidingsproces voor espresso totaal geperfectioneerd. Dankzij een uniek pulserend extractieproces (P.E.P.©) - waarbij het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de vers gemalen koffie wordt geperst -  komen alle koffiearoma's maximaal tot ontplooiing. Een wereldprimeur! De E6 kent acht verschillende intensiteitsniveaus waarmee individueel koffiegenot gegarandeerd is.

 

Intelligent watersysteem (I.W.S.®) voor automatische filterdetectie
Naast het unieke extractieproces is ook het intelligente watersysteem (I.W.S.®) een noviteit van de E6. Met dit door JURA ontwikkelde systeem worden de voordelen van de CLARIS-waterfilters optimaal benut. Deze filters, die exclusief voor JURA-koffiemachines zijn ontwikkeld, zorgen voor een optimale waterkwaliteit doordat ze stoffen uit het water verwijderen die afbreuk doen aan de smaak en de geur, zoals zware metalen en chloor. Dankzij moderne RFID-technologie zorgt het intelligente watersysteem er nu voor dat de filterpatroon en de koffiemachine draadloos met elkaar verbonden zijn en de filter automatisch wordt gedetecteerd. Dat maakt het gebruik van de filters niet alleen optimaal maar ook eenvoudig.

 

Snel en eenvoudig
Met de E6 kan snel en eenvoudig een koffiespecialiteit worden bereid. Hiervoor zijn aan de voorzijde van de machine toetsen geplaatst voor vier functies: espresso, koffie, cappuccino en melkschuim. De bediening van de TFT-kleurendisplay spreekt voor zich! Het verwijderen van het waterreservoir vindt ook aan de voorzijde plaats. En dat bespaart ruimte.


Totale hygiëne gegarandeerd
De geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s van de E6 zorgen, met één druk op de knop, voor TÜV-gecertificeerde hygiëne.  Nieuw bij de E6 is dat de melkuitloop gemakkelijk losgemaakt kan worden voor reiniging in de vaatwasmachine. Een garantie voor hygiëne en perfect melkschuim.

 

Elegant design

De E6 heeft een opvallende, eigentijdse vormgeving en past met zijn platinalook perfect in elke keuken. De symmetrische vormen gecombineerd met aandacht voor detail geven de machine een elegante uitstraling.

 

E60: variant op de E6
JURA brengt ook een variant van de E6 op de markt: de E60. Deze koffiemachine heeft dezelfde kenmerken als de E6. Alleen het front ervan is anders: dit is bij de E60 uitgevoerd in pianoblack.

 

JURA: focus op innovatie
JURA heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een internationale speler op de koffiemarkt. Het heeft in totaal al meer dan 3 miljoen koffiemachines in de markt gezet; met passie voor topkwaliteit en een focus op innovatie. JURA-specialisten zijn continu bezig met de ontwikkeling van de allernieuwste JURA-technologieën.

v.a. € 849,00 per stuk

Koop 1 t/m 1 stuks voor € 849,00 per stuk.
Koop 2 t/m 3 stuks voor € 829,00 per stuk.
Spin UpSpin Down

Specificaties en extra's

Merk: Jura
Drank variaties: Met melk variaties
Melk variaties:
  • Espresso
  • Espresso macchiato
  • Ristretto
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Koffie
  • Koffie verkeerd
  • Warme melk
  • Melkschuim
  • Heet water