Jura E60 zwart

Nieuwe JURA E6, een klasse apart voor koffieliefhebbers:

Pulserend extractieproces (P.E.P.©) voor de perfecte espresso

Met de lancering van de JURA E6 heeft JURA een wereldprimeur. Dankzij een uniek pulserend extractieproces (P.E.P.©) komen in deze volautomatische koffiemachine alle koffiearoma’s optimaal tot hun recht. Met als resultaat: een perfecte espresso. Met één druk op de knop! 

Wereldprimeur: P.E.P.© voor perfecte espresso
In de JURA E6 is het bereidingsproces voor espresso totaal geperfectioneerd. Dankzij een uniek pulserend extractieproces (P.E.P.©) - waarbij het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de vers gemalen koffie wordt geperst -  komen alle koffiearoma's maximaal tot ontplooiing. Een wereldprimeur! De E6 kent acht verschillende intensiteitsniveaus waarmee individueel koffiegenot gegarandeerd is.

 

Intelligent watersysteem (I.W.S.®) voor automatische filterdetectie
Naast het unieke extractieproces is ook het intelligente watersysteem (I.W.S.®) een noviteit van de E6. Met dit door JURA ontwikkelde systeem worden de voordelen van de CLARIS-waterfilters optimaal benut. Deze filters, die exclusief voor JURA-koffiemachines zijn ontwikkeld, zorgen voor een optimale waterkwaliteit doordat ze stoffen uit het water verwijderen die afbreuk doen aan de smaak en de geur, zoals zware metalen en chloor. Dankzij moderne RFID-technologie zorgt het intelligente watersysteem er nu voor dat de filterpatroon en de koffiemachine draadloos met elkaar verbonden zijn en de filter automatisch wordt gedetecteerd. Dat maakt het gebruik van de filters niet alleen optimaal maar ook eenvoudig.

 

Snel en eenvoudig
Met de E6 kan snel en eenvoudig een koffiespecialiteit worden bereid. Hiervoor zijn aan de voorzijde van de machine toetsen geplaatst voor vier functies: espresso, koffie, cappuccino en melkschuim. De bediening van de TFT-kleurendisplay spreekt voor zich! Het verwijderen van het waterreservoir vindt ook aan de voorzijde plaats. En dat bespaart ruimte.


Totale hygiëne gegarandeerd
De geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s van de E6 zorgen, met één druk op de knop, voor TÜV-gecertificeerde hygiëne.  Nieuw bij de E6 is dat de melkuitloop gemakkelijk losgemaakt kan worden voor reiniging in de vaatwasmachine. Een garantie voor hygiëne en perfect melkschuim.

 

Elegant design

De E6 heeft een opvallende, eigentijdse vormgeving en past met zijn platinalook perfect in elke keuken. De symmetrische vormen gecombineerd met aandacht voor detail geven de machine een elegante uitstraling.

 

E60: variant op de E6
JURA brengt ook een variant van de E6 op de markt: de E60. Deze koffiemachine heeft dezelfde kenmerken als de E6. Alleen het front ervan is anders: dit is bij de E60 uitgevoerd in pianoblack.

 

JURA: focus op innovatie
JURA heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een internationale speler op de koffiemarkt. Het heeft in totaal al meer dan 3 miljoen koffiemachines in de markt gezet; met passie voor topkwaliteit en een focus op innovatie. JURA-specialisten zijn continu bezig met de ontwikkeling van de allernieuwste JURA-technologieën.

Wereldprimeur: P.E.P.® voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit

De sleutel tot volmaakte koffie is gelegen in de bereiding ervan. JURA heeft het bereidingsproces voor espresso volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen met de E60 specialiteiten van koffiebarkwaliteit worden bereid. Het door JURA ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd, doordat het bij de korte espresso het hete water met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder perst. Dankzij deze methode komen alle aroma's volledig tot hun recht. Acht verschillende intensiteitsniveaus zorgen voor ultiem genot geheel naar persoonlijke voorkeuren. Voor specialiteiten als cappuccino levert de innovatieve technologie voor microschuim fluweelzacht melkschuim met fijne poriën. U zult enthousiast zijn over het resultaat!

Intelligent watersysteem voor automatische filterdetectie

CLARIS waterfilters leveren perfecte waterkwaliteit voor volmaakt genot. Tegelijkertijd beschermen de waterfilters de volautomaat tegen kalk en wordt het water van stoffen ontdaan die afbreuk doen aan de smaak en de geur (bijv. zware metalen of chloor). Om de voordelen van de filter en de filtercapaciteit optimaal te benutten, heeft JURA het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) uitgevonden. Met behulp van de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd. Nooit eerder was het gebruik van filters zo eenvoudig en veilig.

JURA bepaalt de nieuwe norm voor de eenvoudigste bediening

Wie snel en direct zijn favoriete koffiespecialiteit wil bereiden, komt bij de E60 volledig aan zijn trekken. Aan de voorzijde gepositioneerde toetsen voor de vier functies Espresso, Koffie, Cappuccino en Melkschuim leiden linea recta naar de gewenste specialiteit. Als echte tweekops volautomaat bereidt de E60 desgewenst twee espressi of twee koffie gelijktijdig. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay is de bediening volledig zelfverklarend.

Totale hygiëne

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd.


€ 849,00 per stuk

Koop 1 t/m 1 stuks voor € 849,00 per stuk.
Koop 2 t/m 3 stuks voor € 829,00 per stuk.

Specificaties

Merk: Jura
Drank variaties: Met melk variaties
Melk variaties:
  • Espresso
  • Espresso macchiato
  • Ristretto
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Koffie
  • Koffie verkeerd
  • Warme melk
  • Melkschuim
  • Heet water