Hoe zet je koffie onderweg?

Hoe zet je koffie onderweg?
31 augustus 2020


Hoe zet je koffie onderweg?

Ken je dat wanneer je in de auto zit en sterk verlangt naar een kopje koffie, maar er geen koffiezetapparaat in de buurt te vinden is? Zo ja, dan is de PortoPresso van Portoffee wellicht wat voor jou.

Wat is de PortoPresso?

De PortoPresso is een draagbare koffiezetapparaat die koffie zet waar en wanneer je maar wilt.
Dit apparaat beschikt over een 12 volt kabel waardoor je gemakkelijk koffie kunt zetten in de auto. Er wordt ook een adapter meegeleverd zodat je het apparaat gemakkelijk kunt verbinden met een stopcontact. Dat is nog niet alles, er wordt namelijk ook nog een kopje meegeleverd. Dit kopje verbind perfect met het apparaat, je zult dus niks meer nodig hebben dan je PortoPresso en een aantal capsules.

Nu zijn er al meerdere draagbare koffiezetapparaten op de Nederlandse koffiemarkt, zoals de bekende NanoPresso. Toch biedt de PortoPresso hier een behoorlijke toevoeging op. De PortoPresso beschikt namelijk in tegendeel tot de andere draagbare koffiezetapparaten over een stalen verhittende plaat. Hierdoor kun je ook daadwerkelijk warme koffie drinken zonder dat hier een waterkoker bij te pas hoeft te komen.

Wat voor capsules gebruikt de PortoPresso?
Dit apparaat maakt gebruik van Nespresso capsules. Dit was een bewuste keuze, deze capsules zijn namelijk gemaakt van aluminium, dit materiaal zorgt ervoor dat de koffie zijn aroma’s behoudt. Naast dit materiaal zijn de capsules erg klein en gemakkelijk mee te nemen. Erg handig voor wanneer je op reis gaat dus!