Groene Thee 150 soorten | Ontdek Ons Heerlijke Assortiment!

Groene thee

Wist je dat groene thee één van de meest gedronken dranken ter wereld is? Ontdek hieronder ons heerlijke assortiment...

Dolce Vita

Prijs € 7,60 € 7,40 U bespaart 2 %
Op voorraad
Dit is een heerlijke groene zachte thee, geniet van het leven! De originele Italiaanse naam is dan ook La Dolce Vita. Een prachtige groene Chinese...

Groene thee

Als je pas begint met thee te drinken, is de kans groot dat je met groene thee begint. Tegenwoordig is de ginger-lemon helemaal hot, maar wat doet dat nu met de gezondheid?

De voordelen van groene thee

Groene thee is niet zomaar water met een toegevoegd aroma. Het drankje zit vol gezondheidsvoordelen. Het laten weken van theebladeren in kokend water zorgt ervoor dat het water hun biologisch actieve stoffen absorbeert. Groene theebladeren zijn rijk aan voedingsstoffen en bevatten ontstekingsremmende en ontgiftende stoffen die je lichaam helpen beschermen. Daarnaast zit het vol met antioxidanten. Antioxidanten beschermen voornamelijk je cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen celdeling veroorzaken of zelfs cellen doen veranderen.

Groene thee kopen?

Groene thee kopen doe je voortaan voordelig en snel in onze webshop. Wij bieden de mogelijkheid om te bestellen in de gewichtsklasse 75 en 150 gram. Zo kun je al vanaf €2.25 genieten van een heerlijke kopje thee.

Tip: Als je de aroma’s van je losse thee optimaal wilt houden, zijn theeblikken een accessoire die je absoluut moet hebben.

Bekijk ook onze video: