• Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Ruim 150 soorten losse thee
  • Beste kwaliteit koffie & thee
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Groene thee kopen

Groene thee kopen
18 september 2018

Als je pas begint met thee te drinken, is de kans groot dat je met groene thee begint. Tegenwoordig is de groene thee ginger-lemon helemaal hot, maat wat doet dat nu met de gezondheid? Wat er nou zo bijzonder aan het drinken van groene thee, lees je in dit artikel.

De voordelen van groene thee

Groene thee is niet zomaar water met een toegevoegd aroma. Het drankje zit vol gezondheidsvoordelen. Het laten weken van theebladeren in kokend water zorgt ervoor dat het water hun biologisch actieve stoffen absorbeert. Groene theebladeren zijn rijk aan voedingsstoffen en bevatten ontstekingsremmende en ontgiftende stoffen die je lichaam helpen beschermen. De antioxidanten (met name catechinen) brengen de grootste voordelen. Ze stimuleren namelijk jouw metabolisme

Het water van geabsorbeerde groene theebladeren is een geweldig drankje, zoet van smaak en net zo verfrissend als een glas witte wijn, zo verkwikkend als een koude douche en zo zonnig als een warme lentedag. Ook al geeft het je geen superkrachten, het is gezond en geeft je zonder twijfel een supergevoel.

Bekijk hier ons assortiment groene thee

Super-smoothie van green tea als ontbijt

Het mengen van groene thee en avocado zorgt voor een uitstekende combinatie van eiwitten, essentiële vetzuren en antioxidanten. Meng een eetlepel green tea, een halve avocado, een banaan met voldoende warm water om alles goed te laten smelten (ongeveer 30 minuten). Verwerk nadien alles in de blender tot een ??subtiel zoete ontbijt-smoothie.

Ontdek Japanse en Chinese thee

Enkele bekende thee-soorten uit Japan en China Zijn:

  • Sencha
  • Dragon Pearls
  • Bancha

Helpt het drinken van groene thee om gewicht te verliezen?

Het cafeïnegehalte in de groene thee draagt ??bij aan gewichtsverlies. Als je elke dag een kop drinkt, zal het verliezen van gewicht eenvoudiger voor je worden. Het beetje cafeïne die het bevat werkt, geeft een flinke dosis energie dat werkt als een boost om jouw trainingsprestaties te verbeteren, wat uiteraard zeer behulpzaam is bij het vetverbrandingsproces.

Hou je van een smaak met meer pit, probeer dan groene thee citroen of ginger lemon. Net als green tea, kunnen citroen en gember ook vetverlies bevorderen. Door ze toe te voegen aan je dagelijkse kop, verander je niet alleen de smaak maar verbeter je ook de natuurlijke voordelen van je thee.

Groene thee kopen? Ontdek ons assortiment!

Ondertussen zal het je wel al duidelijk geworden zijn dat groene thee niet zomaar een drankje is. Net als wijn, zit er heel wat rommel tussen jou en dat groene gezonde kopje losse thee. Dus, als je nieuwsgierig bent naar echt goede losse natuurlijke losse thee, bekijk dan snel onze ons veelzijdige assortiment aan losse thee.

Terug