Eureka ondemand mignon blauw

Eureka ondemand koffiemolen mignon perfetto
(levertijd circa 2 weken)

Traploos micrometrisch regelsysteem (gepatenteerd door Eureka)
Gepatenteerd door Eureka, verzekert het een onvergelijkbare precisie bij het instellen en bespaart u tijd en koffie

Micrometrisch systeem met oneindige afstelpunten, de enige op basis van de lagere burr- herpositionering, garandeert onvergelijkbare slijpprestaties en maakt het mogelijk onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zonder de slijpinstelling te verliezen.

"Hoge snelheid" onderhoud
Handige en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden

De typische mechanische samenstelling van onze burrholder-set, die kan worden gedemonteerd door slechts 9 schroeven te verwijderen, maakt het mogelijk om de bramen snel te vervangen en schoon te maken , evenals een opmerkelijke tijd en koffiebesparing.

Silent Technology
Stil malen overal: koffiehuis en thuis

De exclusieve anti-vibratie-oplossing vermindert het maalgeluid met ongeveer 20 dB in vergelijking met de conventionele slijpmachines en effent het pad voor een nieuwe manier om koffie te malen: nauwkeurig en stil.

Espresso & Brew

Speciaal ontwerp met bramen, geschikt voor zowel espresso als alle soorten filter

Het ontwerp met speciale bramen, bedacht door onze ingenieurs, biedt een maaltechniek die geschikt is voor de bereiding van zowel espresso- als alle filterkoffiesoorten.


ACE-systeem
Anti-klonten en elektrostatische lading

Ontworpen om de ontwikkeling van klonten te voorkomen en de elektrostatische lading van gemalen koffie te elimineren, is het ACE-systeem de gemeenschappelijke noemer in elke Eureka on-demand-slijper. Dankzij de regulerende werking van de koffie-uitstroom zorgt het ACE-systeem  voor een onvergelijkbare reinheid en dosisconsistentie

Eenvoudig instellend systeem
De nauwkeurigheid van smaak

Dit systeem vergemakkelijkt de slijtagegraadregeling door het hele scala aan maaltechnieken te tonen: van Turks tot Moka, van Drip tot French Press. De Eureka-slijpmachines uitgerust met dit systeem zijn gemakkelijk en snel te programmeren.

€ 479,00 € 389,00 per stuk

Specificaties