Filters
Drank variaties
Melk variatie

Prijs

Espresso machine

Espressomachines van Izzo: In de afgelopen paar jaar zijn er enkele dubbele boilers op de markt gekomen. Toch bleven mensen vragen wanneer een dual-boiler, TOTALLY PID-bestuurde machine, met een E61-groep werd geïntroduceerd? Welnu, die tijd is gekomen en met trots presenteren wij u de Izzo Alex duetto espressomachine. Lees meer Lees minder

Indrukwekkend espressoapparaat

De Alex Duetto III is een indrukwekkend espressoapparaat. Het heeft een roterende pomp in commerciële stijl voor een vrijwel geruisloze werking, in plaats van de vibratiepomp die op de meeste huishoudelijke machines wordt aangetroffen. De PID-gestuurde tweelingketels bieden een uitstekende temperatuurstabiliteit van het brouwwater, wat belangrijk is voor een goed smakende espresso. De grote hoeveelheid droge stoom geeft de gebruiker de mogelijkheid om melk te smeren tot een zijdeachtige consistentie die van vitaal belang is voor het maken van romige lattes en cappuccino's.

Kenmerken

Maar wacht, er is meer! De machine heeft een watertank, maar met een druk op de knop kan deze in leidingwater worden gepompt voor de ultieme probleemloze koffiebereiding. Andere kenmerken zijn een grote lekbak, pompdruk nanometer en een boiler druk nanometer en natuurlijk een PID-temperatuurregelaar die eenvoudig kan worden aangepast om de boilertemperatuur indien nodig te wijzigen. Het chassis en de carrosserie van de machine zijn gemaakt van roestvrij staal en de algemene bouwkwaliteit is uitstekend en solide -  zo weegt deze espressomachine maar liefst 32 kg!

Deze machine is een must voor iedereen die op zoek is naar een Espresso-machine met uitstraling en voldoen aan alle kwaliteitsnormen welke wij stellen aan espressomachines. In de afgelopen paar jaar zijn er enkele dubbele boilers op de markt gekomen. Toch bleven mensen vragen wanneer een dual-boiler, TOTALLY PID-bestuurde espressomachine, met een E61-groep werd geïntroduceerd? Welnu, die tijd is gekomen om de Alex Duetto III  te verwelkomen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9,3/10
Bekijk alle 10 beoordelingen