Filters
Drank variaties
Melk variatie
Prijs

Espresso machine

Espresso machine

Espressomachines van Izzo: In de afgelopen jaren zijn er enkele dubbele boilers op de markt gekomen. Toch bleven mensen vragen wanneer een dual-boiler, TOTALLY PID-bestuurde machine, met een E61-groep werd geïntroduceerd? Welnu, die tijd is gekomen en met trots presenteren wij u de Izzo Alex duetto espressomachine. Lees meer Lees minder

Indrukwekkend espressoapparaat

De Alex Duetto III is een indrukwekkend espressoapparaat. Het heeft een roterende pomp voor een vrijwel geruisloze werking. Dit in plaats van de vibratiepomp die op de meeste huishoudelijke machines wordt aangetroffen. De PID-gestuurde tweelingketels bieden een uitstekende temperatuurstabiliteit van het brouwwater. Dit is belangrijk voor een goed smakende espresso. De grote hoeveelheid droge stoom geeft de gebruiker de mogelijkheid om melk te smeren tot een zijdeachtige consistentie. Dit is van vitaal belang voor het maken van romige lattes en cappuccino's.

Kenmerken

De machine heeft een watertank, maar met een druk op de knop kan deze in leidingwater worden gepompt. Dit zorgt voor een ultieme probleemloze koffiebereiding. Andere kenmerken zijn een grote lekbak, pompdruk nanometer en een boiler druk nanometer. Daarnaast heeft de machine natuurlijk een PID-temperatuurregelaar die eenvoudig kan worden aangepast om de boilertemperatuur indien nodig te wijzigen. Het chassis en de carrosserie van de machine zijn gemaakt van roestvrij staal en de algemene bouwkwaliteit is uitstekend en solide. Zo weegt deze espressomachine maar liefst 32 kg!

Deze machine is een must voor iedereen die op zoek is naar een Espresso-machine met uitstraling en voldoen aan alle kwaliteitsnormen.