Costadoro Masterclub 500 gram koffiebonen

Costadoro Masterclub 500 gram koffiebonen

Topkwaliteit koffiebonen! dat is onze Masterclub van Costadoro. Door haar zachte en kruidige smaak wordt deze koffie als zeer prettig ervaren, en smaakt naar meer..

€ 11,95 per stuk.

Koop 1 t/m 3 stuks voor € 11,95 per stuk
Koop 4 t/m 6 stuks voor € 11,45 per stuk
Koop 7 t/m 12 stuks voor € 10,95 per stuk
  • Levertijd: Op voorraad*
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis (*levertijd leidend zoals getoond bij levertijd)
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Ontdek onze klantbeoordelingen op Kiyoh

  Omschrijving

  Costadoro Arabica-blend

  Sensorische analyse: Een mix van hoge kwaliteit, versterkt door een sterke bloemengeur met tonen van kruiden, Costadoro Arabica is licht zuur, zoals typerend is voor deze variëteit, die in combinatie met zeer lage niveaus van bitterheid zorgt voor een aangename espresso, zelfs zonder suiker.

  Kenmerken van de 100% Arabica-blend

  De Costadoro Arabica-blend is exclusief gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Arabica uit Zuid-Amerika en Ethiopië. Nadat ze zorgvuldig zijn geselecteerd, worden de beste bonen geroosterd en vervolgens gemengd om de kwaliteiten van elke afzonderlijke oorsprong te behouden. Het is deze variëteit van single-origins die verantwoordelijk is voor het dominante aroma van specerijen, evenals die van cacao, hazelnoot, ananas en rabarber en geuren van bloemen en toast.

  Masterclub koffie is een 100% arabicablend met bonen afkomstig uit Brasiliè, Guatemala, Honduras,  Costarica en Ethiopiè. In de blend komen tonen van cacao, hazelnoot, ananas en rabarber naar voren. Het cafeïnegehalte is met 1,3% zeer laag te noemen. Aanbevolen voor espressomachines met een niet te hoge temperatuur. Zeer geschikt voor zowel espresso, cappuccino, alsook café Creme.

  Specificaties en extra's

  Merk: Costadoro
  Koffie soort: 100% arabica
  Koffie sterkte: 2 2
  Geur / smaak: Kruidig, Chocolade
  Aantal kopjes: 70
  Herkomst: Guatemala, Honduras, Costa Rica, Ethiopië
  Cafeïnevrij: Nee

  Media

  Keurmerk/certificaten

  • Espresso Italiano
  • ISO 9001 & ISO 1400
  • Koffie certificaten