Costadoro Masterclub 500 gram koffiebonen

Topkwaliteit koffiebonen! dat is onze Masterclub van Costadoro. Door haar zachte en kruidige smaak wordt deze koffie als zeer prettig ervaren, en smaakt naar meer..

€ 11,95 per stuk

Koop 1 t/m 3 stuks voor € 11,95 per stuk.
Koop 4 t/m 6 stuks voor € 11,45 per stuk.
Koop 7 t/m 12 stuks voor € 10,95 per stuk.

Omschrijving

Costadoro Arabica-blend

Sensorische analyse: Een mix van hoge kwaliteit, versterkt door een sterke bloemengeur met tonen van kruiden, Costadoro Arabica is licht zuur, zoals typerend is voor deze variëteit, die in combinatie met zeer lage niveaus van bitterheid zorgt voor een aangename espresso, zelfs zonder suiker.

Kenmerken van de 100% Arabica-blend

De Costadoro Arabica-blend is exclusief gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Arabica uit Zuid-Amerika en Ethiopië. Nadat ze zorgvuldig zijn geselecteerd, worden de beste bonen geroosterd en vervolgens gemengd om de kwaliteiten van elke afzonderlijke oorsprong te behouden. Het is deze variëteit van single-origins die verantwoordelijk is voor het dominante aroma van specerijen, evenals die van cacao, hazelnoot, ananas en rabarber en geuren van bloemen en toast.

Masterclub koffie is een 100% arabicablend met bonen afkomstig uit Brasiliè, Guatemala, Honduras,  Costarica en Ethiopiè. In de blend komen tonen van cacao, hazelnoot, ananas en rabarber naar voren. Het cafeïnegehalte is met 1,3% zeer laag te noemen. Aanbevolen voor espressomachines met een niet te hoge temperatuur. Zeer geschikt voor zowel espresso, cappuccino, alsook café Creme.

Specificaties

Merk: Costadoro
Koffiesoort: 100% arabica
Sterkte: 2
Geur / smaak Kruidig, Chocolade
Aantal kopjes 70
Herkomst Quatamala, Honduras, Costa Rica, Ethiopië
Cafeïnevrij Nee

Keurmerk/ certificaten