Retourneren / Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst met opgave van juiste reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 5 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan 100% van het orderbedrag. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@koffie-loods.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Koffie en thee producten welke geconsumeerd kunnen worden die u via onze webwinkel  koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Daarnaast vallen alle artikelen welke genuttigd kunnen worden onder de hygiënewet en vallen dan ook niet onder het herroepingsrecht.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@koffie-loods.nl.

Schade aan uw product of pakket?

Bij de volgende gevallen: schade of ontbrekende artikelen meld dit binnen 3 werkdagen. 
Na 3 dagen kunnen wij helaas uw claim niet meer in behandeling nemen.
Mail naar info@koffie-loods.nl.


V
olg onderstaande stappen meteen uit zodat wij uw verzoek in behandeling kunnen nemen.

Beste klant, wanneer u producten heeft ontvangen met schade, dan hebben wij de volgende bestanden nodig om jouw schadeclaim goed te verwerken: - Een foto van de hele buitenkant van het pakket. - Een foto van het geopende pakket. - Een foto van alle type binnenverpakkingen. - Een foto van het gehele beschadigde artikel. - Een detailfoto van de concrete schade. - Een foto van het verzendlabel op de verpakking.

OP ONDERSTAANDE LINK KUNT U HET HERROEPINGS FORMULIER DOWLOADEN:

Herroepings formulier.pdf