Bosvruchten Thee Kopen? | Ontdek ons Heerlijke Assortiment

Bosvruchten thee

Voor alle theeleuten die een simpele zwarte thee wat saai vinden is de bosvruchten thee van La Vie del Tè een absolute aanrader! Deze heerlijke fruitige thee zorgt er voor dat je de ochtend met een lach begint, geeft je een oppepper in de namiddag en is de ideale manier om een dag ontspannen mee af te sluiten.

De voordelen van bosvruchten thee

Drink jij het liefst zoete drankjes zoals limonade en frisdrank? Dan is een kopje van deze thee een goed en gezond alternatief. Thee bevat namelijk geen calorieën of suikers, en is bovendien een stuk minder saai dan gewoon water. Door elke dag een aantal koppen thee te drinken blijf je bovendien goed gehydrateerd, wat weer bijdraagt aan onder andere een goede concentratie.

Gezondheid

Het drinken van zwarte thee (met bosvruchten smaak) is een gezonde manier om voldoende vocht binnen te krijgen. Daarnaast helpt zwarte thee om de bloeddruk te verlagen, en verkleint het de kans op de beroerte. Aangezien zwarte thee cafeïne bevat helpt het ook nog eens om de vermoeidheid te verdrijven, en voel je je er alert door.

Oorsprong

De geschiedenis van zwarte thee begint duizenden jaren terug in China. De bladeren van de theeplant zouden per ongeluk in een pan met kokend water terecht zijn gekomen en een heerlijke geur verspreid hebben. Inmiddels drinkt men over de hele wereld allerlei theeën, en is men ook gaan experimenteren qua smaken. Onder andere een mix van thee en fruitsoorten (zoals bosvruchten) is erg populair.

Het assortiment van La Via del Tè

De bosvruchten thee van La Via del Tè is een mix van zwarte thee met bosvruchten zoals braam, bosbes, framboos en aardbei. In de webwinkel van de Koffie Loods kun je de thee kopen in een verpakking van 150 gram of van 1000 gram voor de echte bosvruchten fans (of voor retailers of horecaondernemingen natuurlijk).

Probeer de heerlijke La Vie del Tè uit!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de bosvruchten thee van La Vie del Tè? Probeer dan snel eens een verpakking uit, en proef zelf hoe heerlijke deze thee van topkwaliteit is. Uiteraard vind je in de webwinkel van de Koffie-loods ook allerlei andere theesoorten zoals groene thee, jasmijn thee, rooibos thee of Marokkaanse thee.

Download ook onze vruchten thee brochure (PDF)