Zelf een thee cadeau samenstellen

On: Comment: 0 Hit: 568

Wil jij een origineel cadeau geven én er iets persoonlijks van maken? Stel dan je eigen thee cadeau samen! Lees hier hoe je dat precies kunt aanpakken!

Je kent het wel, je moet weer op verjaardag bij een vriend of vriendin. Je komt weer in die stress terecht omdat je ècht geen idee hebt wat je moet kopen. Je wilt graag iets origineels kopen, iets praktisch en hij/zij moet het ook nog leuk vinden. Is je vriend of vriendin een echte theeleut? Dan is die stress is nu voorbij. Koop een thee cadeau voor hem/haar. Het is origineel, praktisch en laten we even eerlijk zijn, wie vindt dat nou niet leuk om te krijgen?

Zelf een pakket samenstellen

Je kunt een natuurlijk een voorverpakt thee cadeau of geschenkset kopen. Dat is een hele goede optie als je weinig inspiratie, tijd of kennis van thee hebt. Maar misschien wil je wel iets meer aandacht besteden aan het cadeau en het iets persoonlijker maken. Dat kan natuurlijk en daar helpen wij je graag mee!

Het is handig om vooraf te bedenken wat je precies wilt gaan maken. Wil je het in een theedoos of theeblik verpakken? Of kies je voor een mandje of zelfs iets anders? Wat je ook kiest, de inhoud is natuurlijk veel belangrijker, want welke thee ga je in het cadeau verwerken?

Voor een echte theeleut is het natuurlijk erg leuk om losse thee in het cadeau te verwerken. Wees er dan wel zeker van dat de persoon al een zeefje heeft, anders kun je die altijd in het pakket doen natuurlijk.

Als je precies weet van welke soort jouw vriend of vriendin helemaal blij wordt is de keuze in thee snel gemaakt. Maar wat als je dat nou helemaal niet weet? Dan kun je ervoor kiezen om er een thema van te maken. Je kunt ervoor kiezen om het pakket samen te stellen met alleen maar zwarte, groene of witte thee. Binnen deze soorten zijn veel verschillende variaties mogelijk en dat hoeft ook helemaal niet saai te zijn.

Of misschien kies jij liever voor een mix van deze soorten. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de Shahrazad (zwarte thee), Romeo & Giulietta (groene thee) en Secret Moon (witte thee) te gaan. Deze bevatten namelijk allemaal rozenblaadjes.

Misschien houdt jouw vriend of vriendin juist wel van nieuwe dingen uitproberen. Dan is het een goede optie om een Pu Erh cadeau te doen. Dit is een thee uit Yunnan (China) met een uniek productieproces. Daarnaast wordt de kwaliteit ook niet minder naarmate de tijd verstrijkt. Het is dus helemaal niet erg om deze thee een tijdje te bewaren!

Of wil je een pakket maken met kruidenthee? Dit zorgt er namelijk voor dat het lichaam gezuiverd en gehydrateerd wordt. Vroeger werd het zelfs gebruikt als geneesmiddel voor zeer diverse problemen.

En als je dan de juiste thee hebt uitgekozen is het belangrijk dat het goed bewaard wordt. Je kunt het natuurlijk geven in de gewone zakjes, maar je kunt ook extra uitpakken door het te verpakken in een theeblik. Hiermee heeft jouw vriend of vriendin meteen de oplossing om de thee op een goede manier te bewaren.

Klinkt dit voor jou als teveel moeite? Maak je dan niet druk, want een thee cadeau kun je heel gemakkelijk verpakt kopen. En het ziet er ook nog eens leuk uit! Weet je niet of jouw vriend of vriendin van losse thee houdt? Dan kun je ook een luxe theedoos kopen inclusief verschillende soorten thee. Voor ieder wat wils!lossethee

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December