Wanneer geef je een thee cadeau of geschenkset?

On: Comment: 0 Hit: 153

Een origineel cadeau vinden is al lastig genoeg. Daarom helpen wij je een handje en vertellen we precies welk thee cadeau geschikt is per situatie.

Het is altijd makkelijk en leuk; een thee cadeau of geschenkset cadeau doen voor een feestelijke gelegenheid. Maar welk thee cadeau en welke geschenkset kun je het beste cadeau doen bij welke situatie?

Verjaardag

Natuurlijk hangt het er vanaf wat de jarige lekker vindt. Als je precies weet welke thee de jarige lekker vindt, dan weet je waarschijnlijk ook precies welk cadeau je gaat geven. Maar wat als je het niet weet? Wat is dan leuk en ook een beetje ‘veilig’? Je wilt natuurlijk wel een leuk cadeau geven. Je kunt ervoor kiezen om voor een echte reiziger de travelset cadeau te doen. De jarige krijgt dan een set met 6 verschillende soorten uit verre landen. Zo kan hij/zij zich tijdens het drinken in deze verre landen wanen.

Maar wat als de jarige geen wereldreiziger is, maar alleen verknocht is aan Italië? Dan kun je het Firenze theepakket cadeau doen! Dit pakket bevat ook 6 soorten, maar verpakt in blikjes met opstaande lelie uit Italië. Florence om precies te zijn. Wil je toch iets simpelers dan kun je ook voor de geschenkdoos met 3 blikjes gaan. Deze doos bevat Earl Grey, Bancha Fiorito en Rosa d’Inverno. De geuren van bloemen, citrusvruchten en fruit combineren de natuurlijke geur van thee voor een optimale ervaring.

verjaardag

Babyshower

Tijdens een kraamfeest staat de pasgeboren baby natuurlijk in het middelpunt. Maar tijdens de babyshower (die gegeven wordt voor de baby geboren wordt) staat de zwangere vrouw in het middelpunt. Natuurlijk kun je dan tijdens de babyshower al cadeautjes geven voor de baby, maar dat kan natuurlijk ook tijdens het kraamfeest. Daarom is de babyshower het perfecte moment om de zwangere vrouw te verrassen met een lekker wijntje. Oh wacht, dat mag ze natuurlijk niet hebben. Dan is een thee cadeau of geschenkset een zeer goed alternatief!

Zo kan de zwangere vrouw heerlijk genieten en relaxen met een kopje thee voordat de kleine geboren wordt. Probeer bij het aanschaffen van een cadeau wel erop te letten dat je geen thee met zoethout in het pakket toevoegt, dit kan namelijk zorgen voor een hoge bloeddruk. Ook venkel- en anijs thee zijn niet de beste opties als je zwanger bent, meer dan twee kopjes van deze soort kan ongezond zijn voor de baby. Daarentegen kun je wel gember- en kamille thee drinken. Deze twee soorten zorgen voor rust en kunnen zelfs helpen tegen zwangerschapsmisselijkheid!

Ziekenbezoek

Wat als je op ziekenbezoek gaat? De keuze is natuurlijk afhankelijk van de zieke en wat hij/zij precies heeft. Maar een luxe theedoos met kruidenthee zit bijna altijd goed. De doos bevat onder andere kamille, wat kalmerend is voor een onrustige maag daarnaast werkt het ontstekingsremmend en ontsmettend. Het pakket bevat ook de energy thee, hier zit gember in wat de maag ook kalmeert. Door de Sweet Relax kan de zieke ultiem relaxen en de kaneel vanille-sinaasappel zorgt voor een heerlijk warm gevoel. Dit pakket is een perfecte optie dus!

Pasen

Het klinkt in eerste instantie misschien een beetje raar, een cadeau geven tijdens pasen. Maar waarom zou je niet de familie verrassen met een uitgebreid thee cadeau tijdens het paasontbijt? En natuurlijk heb je er zelf dan ook voordeel aan. Als je dan kiest voor een geschenkdoos van theezakjes, heb je voor iedereen aan de ontbijttafel wel iets omdat deze doos heel gevarieerd is. Zo ben je meteen is de paasstemming!

Sinterklaas

Op 5 december is het weer zover, het sinterklaasfeest. Deze tijd is altijd onwijs druk, dus veel tijd om na te denken over een cadeautje is er niet. Maar waarom doe je dan geen thee cadeau of geschenkset cadeau? De geschenkbox n2 bevat twee soorten losse thee; Marrakech Mint en Rose Winter. Uiteraard is Rose Winter geschikt voor deze koude en donkere periode van het jaar. En de Marrakech Mint is heerlijk verfrissend en zorgt ervoor dat je alert blijft tijdens deze drukke tijd. Daarnaast heeft het ook een vrolijke en leuke uitstraling, dus het is ook nog leuk om weg te geven! Het enige waar je dus echt moeite voor moet doen is een zelfgeschreven sinterklaasgedicht...

Kerst

Een kerstcadeautje moet er natuurlijk wel leuk uitzien. En vooral als het onder de kerstboom ligt of als je indruk op iemand wilt maken! Daarom heeft Koffie-loods speciale kerstpakketten. Hierdoor hoef jij je helemaal niet meer druk te maken over de kerstsfeer in het cadeautje. Speciaal voor kerst kun je het pakket Argento kopen, hier zitten 30 transparante theezakjes in. Of je kiest voor het theepakket met 6 blikjes losse thee, dan krijg je er ook meteen blikjes bij! En speciaal voor kerst zit in dit pakket èchte kerstthee. Dit pakket bevat namelijk Christmas Tale, White Christmas en Green Christmas. Deze feestelijke soorten laten je de magie van de kerstdagen proeven!

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December