Verras jouw valentijn met een koffie- of theepakket!

On: Comment: 0 Hit: 171

De dag van de liefde, Valentijnsdag. Maar wat koop je voor jouw valentijn op deze dag? Profiteer nu van onze actie en geef een koffie- of theepakket cadeau.

14 februari. De wereldwijde dag van de liefde. Vanaf de 14e eeuw wordt de liefde al op deze dag gevierd. Maar door de drukte van alledag kan het lastig zijn om hier voldoende aandacht aan te besteden. En is het nou echt de bedoeling dat je iets koopt voor jouw grote liefde? Of kan je ook je familie op deze dag verrassen? Het is natuurlijk maar net hoe je het zelf wilt invullen. Hoe dan ook, het kan geen kwaad om een mooi geschenk aan te schaffen voor jouw valentijn.

Het ontstaan van Valentijnsdag

In de 3e eeuw na Christus was er een christelijke priester genaamd Sint Valentijn. Hij was afkomstig uit Rome. Het was in die tijd verboden voor soldaten om te trouwen. Dit kwam omdat er toen geloofd werd dat soldaten die vrijgezel waren, eerder bereid waren om te sterven. Omdat deze Sint Valentijn de soldaten toch huwde en dit strikt verboden was werd hij geëxecuteerd op 14 februari door keizer Claudius II. Het is echter niet met zekerheid te zeggen dat dit de oorsprong van Valentijnsdag is. Wel is het een van de meest voorkomende verhalen rondom deze dag van de liefde.

Koffie cadeau

Misschien klinkt het niet zo romantisch, maar wat als jouw valentijn helemaal gek is van koffie? Dan kun je als valentijnscadeau simpele koffie kopen, maar je kunt ook heerlijke Costadoro koffie kopen. Of je nou van 100% Arabica koffiebonen houdt, espresso, biologisch en fair trade of Costadoro easy. Deze Valentijnsdag kun je een geschenkset in elke vorm bij ons aanschaffen en je krijgt er twee gratis kopjes en schoteltjes bij! Dat is de manier om jouw valentijn op een originele manier te verrassen! En, niet geheel onbelangrijk, voor jou is het lekker makkelijk. Want voor 15.00 besteld is de volgende dag al in huis! 

326

Thee cadeau

Thee cadeau doen voor jouw valentijn is natuurlijk ook een optie. Weet jij precies welke thee jouw valentijn graag drinkt? Dan is kun je natuurlijk voor ons uitgebreide assortiment losse thee gaan met een hartvormig theezeefje! Vervolgens kun je de losse thee verpakken in een van de kleurrijke theeblikken, een perfecte verrassing voor deze liefdevolle dag. Of wil je deze Valentijnsdag even helemaal uitpakken? Kies dan voor een van de speciale Valentijns theepakketten! Er zijn drie verschillende Valentijns pakketten gemaakt. Je kunt kiezen uit het eerste pakket, met twee verschillende soorten Valentijnsthee en een hartvormig theezeefje. Of kies jij voor het tweede pakket met een hartvormig theezeefje, Valentijnsthee en een theeblik? Of is het derde pakket met 100 theefilters, Valentijnsthee en een theeblik meer iets voor jou of jouw valentijn? 

Je bespaart niet alleen geld door deze mooie Valentijnspakketten te bestellen, maar zo heb je ook heel snel en simpel een perfect valentijnscadeau in huis!

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December