Ontdek nu onze heerlijke Palombini koffiebonen

On: Comment: 0 Hit: 166

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het merk Palombini ontstaan is? In dit artikel kom je er precies achter!

Geschiedenis Palombini

*Palombini koffiebonen kopen? Bekijk hieronder ons heerlijke assortiment...

Het was het begin van de jaren 40 toen Giovanni Palombini, gericht op innovatie en met een grote kennis van espressokoffie, een revolutionair idee kreeg. Hij wilde een geweldige koffiebrander in Rome vinden die de beste koffiebonen over de hele wereld kon selecteren. Op deze manier kon hij experimenteren met de nieuwste melanges en de meest veeleisende fijnproevers tevredenstellen. Dit is hoe hij de top van de Italiaanse espressokoffie bereikte.

De marktverandering heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf producten heeft ontwikkeld die de behoeftes van iedere consument kunnen evenaren. De keuzes die ze krijgen zijn enorm. Ze kunnen kiezen uit granen, gemalen koffie, peulen of capsules met de onmiskenbare traditionele smaak van Palombini-koffie.

De passie voor koffie heeft de Palombini-familie samengebracht. Door de competentie, ervaring, onderzoek en technologie is het merk groot geworden. Koffie is altijd de hoofd business geweest, maar doordat er steeds meer verdiept werd in de producten is dit assortiment nu zo dusdanig uitgebreid dat voor iedere soort en categorie de optimale kwaliteit gegarandeerd is.

Het hoofddoel van Palombini is de consument iedere keer opnieuw te laten genieten van goede koffie. Als consument word je meegenomen op reis, dezelfde reis als die de koffie heeft afgelegd. Door het jarenlange proces om het perfecte product te creëren en het vormen van karakter kan er worden voldaan aan de verschillende behoeftes van de consument. Van het eerste kopje koffie in de ochtend, tot de cafeinearme kopjes in de pauzes en de cafeinevrije kopjes als sluiting van de dag. Op ieder moment kan er worden genoten van de koffie.

De combinatie van traditie, innovatie, passie en ervaring resulteert in de Palombini die vandaag de dag nog steeds aangeboden wordt. Deze ‘zwarte nectar’ zorgt voor ieders voorkeuren en behoeftes.

Palombini Dolce Italia koffiebonen 1000 gram

De Palombini Dolce Italia blend is samengesteld met hoge kwaliteit Robusta en Arabica bonen. De koffie onderscheidt zich door de typische hazelnootcrème. Het wordt gekenmerkt door de (gedroogde) fruitgeuren en de intense afdronk die een zoete nasmaak geeft.

Palombini Dolce Italia

Palombini Gran Bar koffiebonen 1000 gram

De Palombini Gran Bar is een selectie van Arabica en Robusta bonen, gebrand en gemengd in de perfecte volgorde. Dit resulteert in een zoete romige koffie met een intens aroma. Dit aroma wordt gekenmerkt door een geur van bittere cacao.

Palombini Gran Bar

Palombini Gusto D´oro koffiebonen 1000 gram

De kwaliteit van de Palombini Gusto D'oro is te danken aan de Arabica en Robusta bonen, die op meesterlijke manier gemengd zijn, geeft een zachte en volle smaak. Het aroma is gefocust op amandel- en hazelnoot geuren en lichte vanillegeuren. Deze soort houdt er ook een goede nasmaak op na.

Palombini Gusto D`oro

Palombini D´oro Bar koffiebonen 1000 gram

De Palombini D'oro Bar heeft een volle en intense smaak. De lichte zuurgraad, de typische geuren van gedroogd fruit en bittere cacao maakt deze soort uniek in zijn categorie.

Palombini  D`oro Bar

 

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December