Izzo introductie

On: Comment: 0 Hit: 388

Met trots presenteren wij u de welbekende Izzo koffiebonen in ons assortiment!

Met trots presenteren wij u de welbekende Izzo koffiebonen in ons assortiment!

Izzo Gold wordt gemaakt van de beste Arabica koffiebonen. Wij verkopen Izzo gold in 2 verschillende verpakkingen: 250 gram blik en een kilo zak. De verpakkingen zijn gevuld met stikstof in plaats van gewone lucht. Zo oxideren de koffiebonen niet en kan een blik/zak van Izzo na drie jaar nog gewoon gebruikt worden voor de lekkerste koffie. Dus kan je kan makkelijk meerdere verpakkingen tegelijk kopen voor de kortingen!

  

Izzo silver bestaat uit 95% Arabica koffiebonen en 5% robusta koffiebonen. Daardoor is Izzo silver uitermate geschikt voor de perfecte espresso. De fractie robusta koffiebonen zorgen voor een scherpere smaak en goede cremélaag. De Izzo silver verkopen we in blikken van 250 gram en kunnen ook 3 jaar mee door de verpakking met stikstof.

De Izzo Supermiscela is extra donker gebrand, daardoor is de koffie vol van smaak met flink veel zoete bitters. De Supermiscela bestaat voor 80% uit Arabica koffiebonen en voor 20% uit robusta koffiebonen. Daardoor is dit een koffie met een scherp randje. Perfect voor een espresso met volle donkere chocolade tonen. Uiteraard is deze koffie ook erg geschikt voor cappuccino’s!

Het Izzo geheim

De oprichter van Izzo, Vincenzo Izzo, had de wens om een echte Napolitiaanse espresso te maken. Dat is te herleiden uit de manier waarop de koffiebonen gebrand worden. De bonen worden gebrand op lage temperaturen. In een tijd van 18 minuten. Door dit lange proces vervluchten de bittere en zure smaken en blijven alleen de aroma’s en de smaak van een echte Izzo espresso over.

De Izzo geschiedenis

Izzo Caffe is tot stand gekomen op een steenworp afstand van Vesuvius in 1979. Izzo is begonnen als een kleine koffiebranderij opgericht door Vincenzo Izzo. Al meer dan 30 jaar werkt hij met passie en toewijding om een echte Napotilaanse espresso te maken.

De Izzo productie

De rauwe koffie gaat door een zorgvuldige selectie. Daarna worden er monsters afgenomen en diverse testen uitgevoerd, zoals een chemische analyse en een smaaktest. Na het doorstaan van deze testen gaat Izzo over naar de brandfase waar ze de koffie branden op ene temperatuur van 200-240 graden tot die bruine kleur verkregen is.

Kunt u niet kiezen?

Zoveel keuze aan heerlijke Izzo koffiebonen, moeilijk om een keuze te maken toch? Dat begrijpen wij volkomen, daarom hebben wij proefpakketten voor u samengesteld zodat u niet hoeft te kiezen.

Drinkt u graag koffie en espresso? Dan is dit proefpakket op uw lijf geschreven! Ook is inslaan met deze verpakking geen probleem, de koffie is na 3 jaar nog steeds gereed voor gebruik en verliest uiteraard geen kwaliteit.

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar ons assortiment op de webshop. U kunt hier klikken om de Izzo koffiebonen te bestellen of om vragen aan ons te stellen, ons team helpt u graag!

Klik hier om ons assortiment te bekijken

 

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December