De wereld van de enkelvoudige koffie

On: Comment: 0 Hit: 259

Zoals velen van jullie weten, is dit jaar het 130-jarig jubileum van de oprichting van Costadoro Caffe en hun geest is door de jaren heen niet veranderd. Maar zo modern als ze zijn blijven we natuurlijk wel innovatief, kijkend naar de markt maar vooral luisterend naar de verzoeken van hun klanten.

En zo ontstond de pods en capsules lijn voor één portie.

De kwaliteit van het product is natuurlijk van groot belang, dat is immers wat Costadoro doet onderscheiden. Daarom zijn de beste koffie soorten gebruikt, en die zijn geoptimaliseerd voor één portie.

pods en cups

Costadoro Espresso en Costadoro

Coffee Lab pods en capsules Het resultaat voldeed aan de verwachtingen en slaagde erin om een uitstekende espresso te verkrijgen met kenmerken die identiek zijn met de bonenkoffie.

Costadoro Espresso

Costadoro Espresso- capsules en -pods zijn gemakkt met een blend die voor 90% is samengesteld uit fijne Midden-Amerikaanse Arabica-kwaliteiten, precies uit de Alta Mogiana-regio in Brazilië, uit de Maraca-regio. Dit zijn koffiesoorten die op een bepaalde manier worden behandeld.

Na een zorgvuldige handmatige oogst worden de vruchten onmiddellijk gestript en gewassen om de zoete en bloemige tonen in het graan te bepalen, die vervolgens weer in evenwicht worden gebracht. Hieraan wordt 10% Robusta-kwaliteit aan toegevegd, afkomstig uit India, om tonen van amandel toe te voegen.

Costadoro Coffee Lab

Deze capsules bestaan uit 100% Arabica-blend. De Costadoro Master Roaster heeft een blend die frisse smaken in de koffie brengt. Een espresso met een medium body, tonen van chocola en lichte tonen van rood fruit. Allemaal aangenaam gezoet door de tonen van honing. De productie van de Costadoro in één portie Bij binnenkomst wordt de koffie gemalen en direct ingekapseld: zo blijven alle aroma’s en smaken veel langer behouden. Bovendien wordt tijdens de verwerkingsfase, voordat elke afzonderlijke capsule in zijn beschermende omhulsel wordt gesloten, een kleine hoeveelheid kooldioxide ingebracht om de conservering ervan te verbeteren.

De pods en capsules van Palombini

Classico: Een koffie met een intense smaak, rijk aan aroma’s en een volle maar evenwichtige body.

Arabica: Exclusief 100% Arabica met een volle body, fluweelzachte aroma’s en een intense aanhoudende smaak.

Klik hier om onze Palombini pods en capsules assortiment te bekijken: https://www.koffie-loods.nl/nespresso-capsules/

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December