De Gouden medailles van Costadoro

On: Comment: 0 Hit: 112

Zoals u weet bieden wij kampioenen onder de koffie's aan! Vind hier uit welke melanges dat zijn.

Gold Medal International Coffee Tasting 2019: de dertiende editie van de International Coffee Tasting plaats in Tokio op 10 en 11 december 2019: het evenement dat de beste koffies ter wereld beloont.

The International Institute of Coffee Tasters

Het evenement werd, zoals altijd, georganiseerd door het IIAC (International Institute of Coffee Tasters): een vereniging zonder winstoogmerk opgericht in 1993 met als doel het ontwikkelen en verspreiden van een wetenschappelijke methode voor het proeven van koffie.

In feite heeft de organisatie een belangrijke wetenschappelijke commissie die onderzoek plant om innovatie in de sector te garanderen, inclusief universiteitsprofessoren, technici en professionals.

Twee gouden medailles voor Costadoro-melanges

Aan de internationale wedstrijd namen 289 producten van over de hele wereld deel, die door 30 professionals in de jury werden beoordeeld.

En voor categorie E "Italian Espresso" wint Costadoro dit jaar met grote trots twee belangrijke prijzen met twee van zijn beste blends!

Respectievelijk werden de prijzen toegekend aan de Organic en Fairtrade gecertificeerde Costadoro RespecTo- blend en aan de 100% Arabica Costadoro Coffee Lab- blend

Costadoro medaille koffie

Belangrijke woorden uit de categorie Espresso

Tijdens de 2019-editie van de International Coffee Tasting waren we getuige van de bevestiging in Tokio van die Italiaanse koffies in lijn met de internationale trends van het moment.

De koffiewereld is van nature geglobaliseerd en presenteert vandaag enkele zeer specifieke smaaktrends op internationaal niveau - zegt Luigi Odello, voorzitter van het International Institute of Coffee Tasters (Iiac). Al jaren observeren we een markt die terecht de voorkeur geeft aan producten met delicate en complexe aroma's, vaak zonder de body van het product uit het oog te verliezen, een belangrijk kenmerk van espresso ”.

espresso costadoro  

Comments

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December