Biologische Thee Kopen? | Ontdek Ons Heerlijke Assortiment!

Biologische thee

Ben jij ook zo gek op een lekker kopje thee? Dankzij de biologische thee in het assortiment van La Via del Tè kun jij met een gerust hart elke dag thee drinken. Zonder je te zorgen te hoeven maken over de toevoeging van schadelijke stoffen, het milieu en oneerlijke prijzen voor de boeren. Dat maakt je kopje thee meteen extra lekker!

Rosso Africa Biologico

Prijs Vanaf: € 9,30 € 8,40 U bespaart 9 %
Op voorraad
Haal deze lekkere frisse rooibos thee in huis, afkomstig uit Zuid-Afrika. Laat je verassen door vleugjes framboos en sinaasappel, maar door ook...

Biologisch Thee

Bekijk ook onze video:

De voordelen van biologische thee

Het grote voordeel van deze thee is dat er geen pesticiden en andere schadelijke stoffen voor de gezondheid en het milieu aan de thee is toegevoegd. Hierdoor duurt het verbouwen van de thee wat langer, maar krijg je er wel een gezonder én smaakvoller product voor terug. Bovendien krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun thee, wat de thee niet alleen duurzaam maar ook nog eens maatschappelijk verantwoord maakt.

Oorsprong van de thee

Rooibos thee heeft zijn oorsprong liggen in Zuid-Afrika, terwijl groene thee oorspronkelijk uit Japan komt. In beide landen is men momenteel veel bezig met het verbouwen van allerlei biologische theeën. Dit is niet alleen een positieve ontwikkeling voor het land en de boeren zelf, maar uiteraard ook voor alle theeleuten die graag genieten van een eerlijk kopje thee zonder schadelijke stoffen.

Voordelen voor de gezondheid

Biologische thee zit boordevol met antioxidanten en vitaminen. Hierdoor beschermt de thee je tegen ziektes, en draagt het bij aan een gezonde gezondheid. Daarnaast helpt de thee om je lichaam te zuiveren. Tot slot komen de positieve effecten van rooibos thee en groene thee extra tot zijn recht als je de biologische variant drinkt.

Het assortiment van La Via del Tè

In het assortiment van La Via del Tè ontdek je twee soorten biologische thee: rooibos thee en groene thee. De rooibos thee is verkrijgbaar in verpakkingen van 75 of 150 gram, en bovendien kun je kiezen uit twee varianten. Ga voor de standaard biologische rooibos thee, of kies voor de ‘Rosso Africa’ variant met een toegevoegde melange van bloemen, stukjes aardbei, aalbes en vlierbes, met de heerlijke geur van granaatappel, rood fruit en perzik. De biologische groene thee is verkrijgbaar in verpakkingen van 75, 150 en 1000 gram, en bevat aardbei.

Onbezorgd genieten van een heerlijk kopje thee

Wil jij echt onbezorgd kunnen genieten van een kopje thee dan niet alleen extra lekker en gezond is, maar ook nog eens beter voor het milieu en de wereld om je heen? Probeer dan snel de biologische rooibos thee, of de biologische groene thee van La Via del Tè uit. Zo weet je zeker dat je een thee krijgt van een goede kwaliteit, waar je zonder enig schuldgevoel de hele dag door van kunt genieten.