Barista tools kopen? | Accessoires | Koffie-loods.nl

Barista tools

Hieronder vindt u alle barista tools die u nodig heeft om de lekkerste verse cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd en zo voort te bereiden. Alle barista tools die een aanvulling zijn op uw espressomachine en koffiemolen om een perfect resultaat te behalen. Een compleet assortiment met tampers, RVS melkkannen en thermometer en uitkloplades.

Barista Tools

Je bent de barista van jouw eigen keuken. Perfectioneer het beste bakje koffie dankzij de handige barista tools die je online kunt bestellen. Wat dacht je van een cappuccino thermometer of een latte art pen? Het beste bakje koffie maak je dankzij de handige barista tools.

Waarom barista tools aanschaffen?

Barista tools zijn handig om te hebben en daarnaast maakt het koffie zetten nog leuker. Als barista streef je altijd naar het perfecte kopje koffie en de juiste accessoires helpen je een eind op weg. In deze categorie vind je producten zoals melkkannen, tampers, thermometers, latte art pennen en uitkloplades. Als je al deze tools in handbereik hebt ben je elke keer opnieuw verzekerd van een fantastisch kopje koffie. 

Afklopbak en reiniging

Na het maken van je perfecte cappuccino of espresso houd je koffiedrap en een vieze espresso machine over. Voor de kwaliteit van de machine en je koffie is het van belang om alles goed te reinigen. De koffiedrap moet je na elke bereiding uit de filterdrager afkloppen in een afklopbak. Wij hebben een RVS variant van Conti in ons assortiment. Daarnaast heeft de machine regelmatig een schoonmaak beurt nodig. Want een goed onderhouden machine zorgt voor betere koffie en minder storingen, dat klinkt toch als muziek in de oren?! Hier vind je alle producten die nodig zijn voor het reinigen van de machine.